Acısıyla tatlısıyla 2016 böyle geçti

ACISIYLA TATLISIYLA 2016 BÖYLE GEÇTİ

Acısıyla tatlısıyla 2016 böyle geçti
Günler aylar su gibi akıp gidiyor. Zaman o kadar hızlı ilerliyor ki, geride bırakılan yılda unutulmayan olaylar film şeridi gibi geldi, geçti. Gündem gazetesi olarak 2016 yılına en çok damga vuran iyi ve üzücü olayları siz değerli okuyucularımız için derledik İşte 2016’ ya iz bırakan o olaylar;

07 OCAK 2016 
ZONGULDAKTA DOMUZ GRİBİ ŞÜPHESİ
Zonguldak’ta hastaneye başvuran 60 yaşındaki E.Ö., domuz gribi şüphesiyle hastaneye yatırıldı. Hastadan alınan örnekler ise Ankara’ya gönderildi. 

08 OCAK 2016 
KDZ. EREĞLİ GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI BAŞLIYOR

17 OCAK 2016
TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK BAYRAĞI ALAPLI’YA DİKİLECEK
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Türkiye’nin en büyük bayrağının dikileceği belirtildi

23 OCAK 2016
EREĞLİLİ UZMAN ÇAVUŞ YARALANDI
Kdz. Ereğlili Uzman Çavuş Özgür Öztürk Diyarbakır’ın Sur ilçesinde ki patlamada yaralandı.

2 ŞUBAT 2016
ANADOLU HASTANESİ SAĞLIKTA BÜYÜK BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI
Kdz.Ereğli Anadolu Hastanesi’nde Üroloji uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Osman Gençoğlu, kimsenin cesaret edemediği bel eğriliği ve kalp rahatsızlığı bulunan 86 yaşındaki hastasına perkütan ameliyatı yaptı.

4 ŞUBAT 2016
ZONGULDAK HALKI ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADI
Diyarbakır’da PKK’lı teröristlerce girdiği çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Göksal Cin, memleketi Zonguldak’ta son yolculuğuna uğurlandı.

5 ŞUBAT 2016
EREĞLİ POLİSİNDEN OPERASYON , TÜRKİYEDE İLK KEZ YAKALANDI
Zonguldakın Ereğli ilçesi Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri Türkiyede ilk kez Marijuana adı verilen uyuşturucu madde yakaladı.

24 ŞUBAT 2016
BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ
Zonguldakta Türkiye Taşkömürü Kurumunda 8 aydır memur olarak görev yapan 22 yaşındaki Necla Sağlam, evinde boğazı kesilmiş halde bulundu. Genç kızın cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

23 MART 2016
EREĞLİDE BİN 600 KÖK HİNT KENEVİRİ BİTKİSİ ELE GEÇİRİLDİ
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde jandarma ekipleri serada yetiştirilen bin 600 kök hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

24 MART 2016
POSBIYK TUTUKLANDI
Kdz. Ereğli ilçesinde dün gece bir kişiyi silahla yaralayan Kdz. Ereğli Belediyesi Eski Başkanı Halil Posbıyıkın oğlu Tuğberk Posbıyık adliyeye sevk edildi.

10 NİSAN 2016
BAKAN BOZDAĞ EREĞLİYE GELDİ
Türkiye Cumhuriyeti Devleti Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partisinin, Zonguldak İl Teşkilatı’nca düzenlenen Danışma Toplantısı sonrası Ereğli İlçesi’ne geldi.

1 MAYIS 2016
ŞEHİT ATEŞİ ZONGULDAKA DÜŞTÜ
Şırnakta PKK terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan üç yıllık uzman çavuş 25 yaşındaki Burak Saraçlının Zonguldakın Gökçebeydeki baba ocağına ateş düştü.

14 MAYIS 2016
YALÇIN KASAPOĞLUNU KAYBETTİK...
Zonguldakın Ereğli ilçesinde basın camiasının sevilen ismi gazeteci Yalçın Kasapoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 

31 MAYS 2016
ŞEHİDİMİZ VAR
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde devam eden operasyonlarda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Zonguldaklı Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut’un baba ocağına ateş düştü.

29 HAZİRAN 2016
PATLAMADA ÖLENLERİN SAYISI 41E YÜKSELDİ
 Atatürk Havalimanında terör saldırısı meydana geldi

15 TEMMUZ 2016
ANKARADA SICAK SAATLER! SAVAŞ UÇAKLARI BÖLGEDE UÇUŞ YAPIYOR
Genelkurmay Başkanlığı etrafında hareketli saatler yaşanıyor. Genelkurmay Başkanlığı önüne çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi sevk edilirken, savaş uçaklarının da uçuş yaptığı görüldü

16 TEMMUZ 2016
EREĞLİDE 10 BİNLER DARBE GİRİŞİMİNE KARŞI YÜRÜDÜ
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 10 binden fazla kişi sokaklara inerek darbe girişimi olasılığına karşı AK Parti, kaymakamlık ve emniyet müdürlüğü binasına giden tüm yolları trafiğe kapattı

20 TEMMUZ 2016
TUĞAMİRAL HASAN DOĞAN ZONGULDAK ADLİYESİNDE
Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan  dün Kdz. Ereğli ilçesinde gözaltına alındı.

23 TEMMUZ 2016
İLK OHAL KARARNAMESİ YAYIMLANDI!
Olağanüstü Hal kapsamında alınan tedbirlere ilişkin ilk kanun hükmünde kararname çıkarıldı.

11 AĞUSTOS 2016
MİLLİ İRADE DEMOKRASİ NÖBETİ 27.GÜNÜNDE SON BULDU

12 AĞUSTOS 2016
ALAPLIDA PKKLI YAKALANDI
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde PKK’lı olduğu öne sürülen bir kişi yakalandı.Edinilen bilgiye göre bir istihbaratı değerlendiren Alaplı Jandarma ekipleri PKK’lı olduğu öne sürülen V.S (23) yi yakalayarak göz altına aldı.

16 AĞUSTOS 2016
TUĞAMİRAL HASAN DOĞAN VE 4 RÜTBELİ ASKER KOCAELİ CEZAEVİNE SEVK EDİLDİ
Zonguldakta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanarak Beycuma M Tipi Ceza İnfaz Kurumuna gönderilen hakim ve savcılar ile askeri personeller, Kocaeli ve Ankaradaki cezaevlerine sevk edildi

28 AĞUTOS 216
ŞEHİT ATEŞİ AKÇAKOCA’YA DÜŞTÜ
Suriyenin Cerablus kentinde 2 tanka yönelik roketli saldırıda şehit olan tank şoförü uzman çavuş Ercan Çelik’in Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yaşayan baba ocağına ateş düştü.

29 AĞUSTOS 2016
ZONGULDAKA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
 Hakkarinin Şemdinli ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 23 yaşındaki Piyade Uzman Onbaşı Kerim Keçecinin baba ocağına ateş düştü

18 EYLÜL 2016
ŞEHİDİMİZ VAR
Hakkari’de PKK ile girilen çatışmada Zonguldak’ın Çaycuma İlçesine bağlı Yakademirciler Köyü’nden Uzman Çavuş Sacit Olcay Keskin, şehit düştü.

29 EYLÜL 2016
FETÖNÜN EREĞLİ İMAMI YAKALANDI
Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Fetullahçı Ter Örgütü’nün (FETÖ) sözde Ereğli İmamı olduğu öne sürülen bir kişinin Van’da yakalandığı öğrenildi.

4 EKİM 2016
KDZ. EREĞLİ’DE KENT MEYDANINA 3 BİN KİŞİLİK CAMİİ YAPILACAK

10 EKİM 2016
DÜZCEYE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Hakkarinin Şemdinli ilçesinde jandarma noktasına düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerden Jandarma Er Erkan Özdemirin memleketi Düzceye ateş düştü. 

11 EKİM 2016
ŞEHİT JANDARMA ÜSTEĞMEN ÖNCEL, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde PKK’lı teröristlerin askeri üsse gerçekleştirdiği hain saldırı sonucunda şehit olan Zonguldaklı Jandarma Üsteğmen Murat Taylan Öncel son yolculuğuna uğurlandı.

17 EKİM 2016
ALAPLIYA FAKÜLTE MÜJDESİ
Alaplı tarihinde ilk kez fakülte kurulması amacıyla kolları sıvayan ve vekil olduğu günden bu yana yoğun bir çalışma gerçekleştiren AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Teknoloji Fakültesinin müjdesini verdi. 

20 EKİM 2016
ALAPLI’YA 16 MİLYONLUK YATIRIM
Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Alaplı OSB’nin alt yapı ihalesinin 3 Kasım 2016 tarihinde yapılacağını ve alt yapının 2018 yılının ortalarına doğru tamamlanacağının müjdesini verdi.

05 KASIM 2016
EREĞLİDE EĞİTİME 20 MİLYON TL YATIRIM
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ilçede yapımı devam eden 4 okulu gezerek milli eğitim müdürlüğü yetkilileri ve inşaatları yapan firma yetkililerinden bilgi aldı. Çaturoğlu ilçede şu anda 20 milyon TL’ye yakın eğitime yatırım yapıldığını belirterek hedeflerinin hem Ereğli hem de Alaplı’da tekli eğitime geçerek sınıf ortalamalarını 24’e düşürmek olduğunu söyledi.

19 KASIM 2016
BİLİM, SANAYİ VE TİCARET BAKANI ÖZLÜ ZONGULDAKTA

26 KASIM 2016
EREĞLİYE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Fırat Kalkan operasyonunda gece saatlerinde meydana gelen saldırı sonrası Zonguldaklı Piyade Uzman Çavuş Kader Acar şehit düştü. 

09 ARALIK 2016
BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM ZONGULDAK’TA
Başbakan Binali Yıldırım, bir dizi ziyaret ve temel atma törenleri için Zonguldak’a geldi.

11 ARALIK 2016 
ZONGULDAKA 2 ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
İstanbul’da meydana gelen patlamada şehit düşen Emniyet Müdürü Vefa Karakurdunun ardından bir acı haberde Kozluya ulaştı. Terör saldırısında Zonguldaklı polis memuru 26 yaşındaki Hasan Bilgin’in de şehit düştü.

13 ARALIK 2016
ERDEMİR İLE TÜRK METAL SENDİKASI ANLAŞMAYA VARDI
Kdz Ereğli ilcesinde kurulu bulunan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) ile Türk Metal Sendikası arasında 4 Bin 700 işçiyi kapsayan 26. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde tarafların anlaşmaya vardığı öğrenildi.

17 ARALIK 2016
HAİN SALDIRIDA EREĞLİDEN DE ŞEHİDİMİZ VAR
Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik düzenlenen bombalı saldırıda ailesi Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yaşayan Er Kenan Döngel şehit oldu.

21 ARALIK 2016 
KDZ. EREĞLİ’YE KAPALI YÜZME HAVUZU YAPILACAK
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediyesi tarafından yapılması planlanan kapalı yarı olimpik yüzme havuzu projesinin yapım ihalesi için hazırlık başlatıldığı belirtildi. 

26 ARALIK 2016 
KDZ. EREĞLİ’YE SPOR PARKI YAPILIYOR

31 ARALIK 2016
RUHİ CÖBEKOĞLU HAYATINI KAYBETTİ
Karadeniz Ereğli’nin önceki dönem belediye başkanlarından Ruhi Cöbekoğlu vefat etti.

28 ARALIK 2016
EREĞLİ ÖNEMLİ BİR DEĞERİNİ DAHA KAYBETTİ
Kdz. Ereğli de yıllarca sanatsal çalışmaları ile ön plana çıkan ressam Mehmet Ali Özbaşakçı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER