AKÇAKOCA'DA SAĞLIK OCAĞI İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

AKÇAKOCA'DA SAĞLIK OCAĞI İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın seçim vaatlerinden biri daha hayata geçiyor.  Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve Akçakocalı iş adamı Burhan Özdemir Ayazlı mahallesine yapımına başlanacak olan sağlık ocağı için protokol imzaladı.

Pusula Katamaran gezi teknesinde imzalanan protokol sonrası Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz şu ifadelere yer verdi.  “Sevgili Akçakocalı hemşehrilerim biliyorsunuz Ayazlı Mahallesinde bir tane sağlık ocağı yaptıracağımızın sözünü vermiştik. Sağolsun Akçakocalı iş adamı Burhan kardeşimiz bu sağlık ocağını tamamını yapmayı üstlendi. Burada kendisine şahsım ve Akçakocalılar adına teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki Abant Kahvecisi dediğimiz yerde 12 metrelik seyir terası yapacağız. Terasında Allah razı olsun çelik kısmını Burhan kardeşimiz üstlendi. Bunun içinde kendisine şahsım ve Akçakocalılar adına  çok teşekkür ediyorum. Akçakoca’yı unutmadı ve her zaman da Belediye Başkanının olsun Akçakocalının yanında olan bir iş adamı olarak kendisini takdir ediyorum.

Ayazlı mahallesine Sağlık Ocağı yaptıracak olan İş adamı Burhan Özdemir İse ; “Belediye Başkanımız bize böyle bir hayra vesile olduğu için teşekkür ediyorum herkesi selamlıyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2020, 17:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER