AKÇAKOCA'DA SOKAKLAR GÜZELLEŞİYOR...

AKÇAKOCA'DA SOKAKLAR GÜZELLEŞİYOR...

AKÇAKOCA'DA SOKAKLAR GÜZELLEŞİYOR...

Düzcenin Akçakoca ilçesinde kentin tarihi güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla sokaklar tam bir kent görünümüne kavuşmuş olacak.
Akçakoca Belediyesi, kentin tarihi güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında İskele sokak, Misafir Sokak, Sandal Sokak, Liman sokak, M.Servet Bilge Sokakta, geçtiğimiz yıl sokak sağlıklaştırması çalışmalarını yürüttü.
Gerçekleşen sokak sağlıklaştırma projesi kapsamında, iş yerleri kentin tarihi yapısına uygun bir biçimde estetik kazandı. Bundan sonraki süreçte de gerçekleşecek olan cephe sağlıklaştırma çalışmaları ile iş yerleri tarihi dokusuna uygun olarak yaşama uyarlanacak ve bu değerler gelecek nesillere taşınarak ilçe turizmine önemli katkı sağlayacak. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, kent ekonomisine canlılık katan turizme gerekli önemi verdiklerini söyledi.
Büyük bir potansiyeli içinde barındıran Akçakocanın, yapılacak olan çalışmalar ile ciddi bir yere geleceğini ifade eden Başkan Yemenici İnşallah kısa bir süre sonra bitireceğimiz çalışmalar ile sokak ve caddelerimiz ihtişamlı kadim kent görünümüne kavuşacaktır sözlerine yer verdi.

haber

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER