AKÇAKOCA'DA TSO ADAYI SEVİNÇ'TEN İFTARİ

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)Başkanlığı’na adaylığımı açıklayan İşadamı Oğuzhan Sevinç, verdiği iftar davetinde yaptığı konuşmasında “Akçakoca ticaretinde ve sanayisinde yeterli adımlar atılmadığından biz de bu hizmet yolunda katkı sunmak için yola çıktık” sözleriyle başladı.

AKÇAKOCA'DA TSO ADAYI SEVİNÇ'TEN  İFTARİ

TSO adaylığını  iftar programında açıklayan  Sevinç ve ekibi misafirleri kapıda karşılayarak içeriye davet etti. İlçede siyasi partilerin başkan ve yöneticileri ile STK temsilcilerinin de katıldığı programa iş dünyasının tanınmış isimleri de katılarak Oğuzhan Sevinç’e ve ekibine desteklerini gösterdi. İftara yoğun bir katılım gerçekleşti.

İşadamı Oğuzhan Sevinç, yemek sonrası yaptığı kısa konuşmada, katılımcıların ramazan ayını kutladı. Ticaret odalarının görev ve amaçları konusunda görüşlerini anlatan Sevinç, “Odaların yetki, görev sorumluluğunu Anadolu’nun ahilik geleneğinin günümüz şartlarına uyarlanmış iş dünyasının kılavuzuna” benzetti.

Sevinç çıtayı yüksek tuttu

TSO yönetimini kazandığı taktirde hedeflerini açıklayan Sevinç, şöyle konuştu:

“İddiamız samimiyetimiz, idealimiz de doğru tespit ve piyasa şartlarında bu ilçenin haklı payını alması için bilgimizi, birikimimiz ekibimizle birlikte Akçakoca ekonomisine katkı sağlamak olacaktır… Ülkemizi ve dünya piyasalarındaki gelişmeleri teorik ve pratik olarak en randımanlı, en anlaşılır, en ulaşılır, en makul ve mantıklı şekilde ticaret erbabını bilgilendirip bunu kazanca çevirmek temel gayemizdir.”

“NİYETİ HAYIR OLANIN AKIBETİ HAYIR OLUR”

 Sevinç, birlik-beraberlik ve ekip hareketi vurgusu yaptığı konuşmasında görev için heyecan taşıdığını belirterek, “Niyeti hayır olanın akıbeti de hayır olur derler. Hayır niyetle çıktığımız bu yolda sonuç ne olursa olsun mesele Akçakoca ise gerisi teferruattır diyerek ve sizleri teferruatlara dahil etmeden; kendine, ekibine, üyelerine, ilçesine inanan, güvenen ruh hali içinde hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum,” diye konuştu.

İŞTE SEVİNÇ’İN LİSTESİ

Program devam ederken Oğuzhan Sevinç ve yönetime aday olan; Ali Çubukçu, Ferhat Birinci, Suat Temiz ,İsmail Öztürk, , Hikmet Er, Berkant Kurt, Yusuf Sağlam ,Güner, Bora Vural, Alican Gümüş, , Atakan Kasımay, Sevdekar Reçber ve Varol Erdoğan’dan oluşan ekip arkadaşları, misafirleri selamlayarak  fotoğraf verdiler.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2017, 07:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER