Başkan Tekin, Şelalaye O kahramanın ismini vereceğiz

Başkan Tekin, Şelalaye O kahramanın ismini vereceğiz

Başkan Tekin, Şelalaye O kahramanın ismini vereceğiz

Alaplı Belediyesi Başkanı NuriTekin, şehir merkezi Taşbaşı mevkii karşısında yapımı tamamlanan dekoratifşelaleye “15 Temmuz Demokrasi ve Şehit Ömer Halisdemir şelalesi adınınvereceğini söyledi.

Alaplı Belediye Başkanı NuriTekin, geçtiğimiz günlerde deneme çalışması yapılan Alaplı ilçe merkezindenAlaplı-Akçakoca karayoluna giriş yolu üzerindeki dekoratif şelaleye, 15 Temmuzakşamı yaşanan hain darbe girişiminde Özel Kuvvetler Komutanlığı’nı ele geçirmek isteyen darbeci generali alnından vurduktan sonraşehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in ve aziz şehitlerimizincanlarına ortaya koyarak koruduğu demokrasimizin adının verileceğini bildirdi.
Yapımı tamamlanmak üzere olan şelale üzerinde gerekliölçümler yapılarak, isimlendirme projesi ve tasarımının tamamlandığını belirtenBelediye Başkanı Tekin, “15 Temmuz Demokrasi ve Şehit Ömer Halisdemirşelalesi” yazdırıyoruz. Tabi, yasa gereği isimlendirmeiçin Meclis kararı da almamız gerekiyor. Bunun için, konuyu Eylül ayındakiBelediye Meclisi olağan toplantımızın gündemine de getireceğiz. Meclis kararıalındıktan sonra da, yazdırdığımız tabelayı şelaleye asacağız. “ dedi.
Başkan Tekin, “Belediyemizin en gözdehizmetlerinden biri olan bu şelaleye demokrasi ve demokrasi şehidimiz ÖmerHalisdemir’in ismini vererek, manevi hatırasını da yaşatmış olacağız. Demokrasişehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, şükranlarımı sunuyorum.Milletimiz onları unutmayacaktır. “ diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2016, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER