Şehidimiz Baba ocağına getirildi

Şehidimiz Baba ocağına getirildi

Şehidimiz Baba ocağına getirildi
Suriyenin Cerablus kentinde 2 tanka yönelik düzenlenen roketli saldırıda şehit olan tank şoförü Uzman Çavuş Ercan Çelik’in cenazesi Düzce’nin Akçakoca ilçesinde baba ocağına getirildi.DAEŞten arındırılan yerlerde hakimiyet kurmaya çalışan YPGliler arasında çıkan ve yaklaşık 1 saat süren çatışmalarda Türk tanklarına roketli saldırı düzenlendi. Saldırıda tank şoförü Uzman Çavuş Ercan Çelik şehit düşerken, 2 asker de yaralandı. 1 yıllık evli olan Şehit Uzman Çavuş Çelik’in Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yaşayan babası Muhammet ve annesi Şehnaz Çelik’e acı haber Yüzbaşı Özgür Üngüt tarafından verildi.
Şehidin cenazesi öğlen saatlerinde Düzcenin Akçakoca ilçesinde bulunan baba ocağına getirildi. Cenaze kalabalık bir grup tarafından karşılanırken, Düzce İl Müftüsü Selami Emen tarafından dua okundu. Şehit yakınları ise gözyaşlarına boğuldu.
Evin önünde yapılan duanın ardından cenaze, Akçakoca Merkez Camisine götürüldü. Muhammet ve Şehnaz çiftinin iki erkek çocuğundan en küçüğü olan şehit Uzman Çavuş Ercan Çelik’in sağlık memuru olan eşinin ise hamile olduğu öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2016, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER