Sosyal Medya Üzerinden Arıyor.

Sosyal Medya Üzerinden Arıyor.

Sosyal Medya Üzerinden Arıyor.

Akçakocanın Karaburun sahilinde Tarçın ismindeki kaybolan tavşanını bulamayan Büşra Yetişir, tavşanını sosyal medya üzerinden yayınladığı ilan ile arıyor.
Meme kanseri hastası olan 21 yaşındaki Büşra Yetişir, 3 yıldır baktığı ve adeta kendini yaşama bağlayan Tarçın adındaki tavşanını Düzcenin Akçakoca ilçesinde tatildeyken kaybetti.
Yetişir, Ramazan bayramı sonrası ailesiyle birlikte Ankaradan tatil amaçlı Akçakocanın Karaburun mevkine geldi. 4 günlük tatillerinin son gününde tavşanı Tarçının bir anda yok olduğunu anlayan Büşra Yetişir, kamp alanında bir süre aramasına rağmen bulamadı. Ankaraya dönmek zorunda kalan Yetişir, yaşlı bir kişinin tavşanla uzaklaştığı bilgisini öğrendi. Bir hafta boyunca tavşandan haber alamamasının ardından Yetişir, sosyal medya üzerinden Tarçını aramaya karar verdi. Tarçının fotoğrafını koyan Yetişir, sosyal medya üzerinden çok sevdiği tavşanını arıyor.
3 yıldır kanser tedavisi gören Büşra, kaçırıldığını iddia ettiği tavşanını geri istediğini belirterek, 3 yıldır birlikte yaşadık. Bizimle birlikte evimizde büyüdü, hastalığım sürecinde tarçın bana destek oldu. Moral oldu. Hep benim yanımdaydı. Ben ağladığımda hep yanımdaydı. Sosyal medya aracılığı ile yaptığım kayıp ilanı ile bir çok kişiye ulaştım. Ama herhangi bir sonuca varamadım. Buradan Tarçını götüren kişiye sesleniyorum. Tarçın sizin için bir hayvan olabilir, ama o bizim ailemizin bebeğiydi. Lütfen tarçını mızı bize geri verin dedi.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2017, 07:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER