22 Gönüllüye Haftada 3 Gün Tiyatro

22 Gönüllüye Haftada 3 Gün Tiyatro

22 Gönüllüye Haftada 3 Gün Tiyatro

Alaplı Kültür ve Sanat Derneği Tiyatro Grubu 22 gönülllü tiyatro sevdalısı ile haftada 3 gün tiyatro ve oyunculuk eğitimi derslerine başladı.

 Alaplı Kültür ve Sanat Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yazar, Tiyatro Eğitmeni Serdar Kameray, Alaplı Kültür ve Sanat Derneği “Tiyatro Absürt Grubu” olarak 22 gönüllüye haftada 3 gün tiyatro ve oyunculuk eğitimi derslerine başladıklarını söyledi.

Alaplımıza yakışır bir kültür merkezi istediklerini belirten Kameray, Alaplı Kültür ve Sanat Derneği Tiyatro Absürt Grubu  olarak, insanı, insana, insanca anlatmak için yola çıktık. Sanat toplum içindir anlayışıyla tiyatrolarımızı önce Alaplıya sonra tüm Türkiye’ye sergileyeceğiz.  Giderek büyüyen ekibimiz 22 gönüllü tiyatro sevdalısı ile temel oyunculuk eğitimi ve Tiyatro oyun çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyoruz. 2018 yılı içerisinde iki tane komedi ve dram alanında oyun sergileyeceğiz.  5 yıldır Tiyatro ile ilgilenen Serdar Kameray eğitmenlik belgesini bu sene alarak Alaplı da ilk grubunu kurdu ve eğitimlere başlayarak Tiyatroyu Alaplıya sevdireceğiz. Alaplı’mızda büyük bir eksiklik olarak hissetiğimiz kültür merkezinin ilçeye kazandırılmasını istiyoruz ” dedi..

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 07:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER