500 Kere Maşallah!

Alaplı'da Görkemli Sünnet Şöleni

500 Kere Maşallah!

Alaplı Belediye  20. Geleneksel Sünnet Şöleni’nde, 61 çocuk muhteşem bir şölenle erkekliğe ilk adımı atmanın heyecanını yaşadı.

Sabah sünnet çocuklarının giyindirilmesiyle başlayan 20. Geleneksel Sünnet Şöleni’nde, sünnet çocukları ilk olarak Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ettiler. Çocukları makamında ağırlayan Alaplı Belediye Başkanı  Nuri Tekin, onlarla bir süre sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Belediye binası önünde Kuran-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından düzenlenen programında konuşan Başkan Tekin, etkinliğe katılanlara teşekkür ederek, “Bu yıl 20. düzenlediğimiz sünnet şöleninde 61 çocuğumuz erkekliğe ilk adımı atıyorlar, Allah onların damatlığını da göstersin. İnşallah bu gençlerimiz, vatana, millete, Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine yakışır bir biçimde yetişirler. Allah çocuklarımızın yolunu açık etsin. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum ” dedi.
Alaplı Kaymakamı Emirhan Arıkan ise, sünnet olan çocuklarımız inşallah okuyup ülkemiz için hepsi iyi birey olup ailelerini sevindireceklerdir. Allah hepimizin duasını kabul etsin.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından, protokol üyeleri tarafından çocuklara çeşitli hediyeler verilirken çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Sünnet programına, Alaplı Kaymakamı Emirhan Arıkan, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve eşi Aysel Tekin, Siyasi Partilerini Başkan ve Yöneticileri, Sivil Toplum Örgütlerinin Başkan ve Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2019, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER