AK Gençler, farkındalık oluşturdu

AK Gençler, farkındalık oluşturdu

AK Gençler, farkındalık oluşturdu

Alaplı AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı, parti binasında Yerli Malı Haftası’nı kutladı.
İlçede yaptığı birçok proje ile adından sıkça söz ettiren Alaplı Ak Parti Gençlik Kolları bu kez de Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Özdemir öncüğünde Yerli Malı Hafta’sında bir araya geldi. Gençler evlerinde hazırladıkları yiyecekleri parti binasına getirdi ve burada birlik ve beraberlik içinde yiyerek örnek teşkil ettiler. 
Başkan Özdemir burada yaptığı açıklamada; “Yerli Malı Haftası dediğimizde aklımıza hep çocukluğumuz gelirdi. Şuan da hemen hemen her okulda kutlanmaktadır. Bizde bir farkındalık oluşturalım dedik genç kardeşlerimizle bir araya gelmek istedik. Sağolsun hepsi kendi elleri ile hazırladıkları yiyecekleri kendi elleri ile arkadaşlarına ikram etti. Çok güzel bir ortam oluştu. Bizler AK Parti Gençlik Kolları olarak hemen hemen bütün özel günlerde bir araya gelerek kaynaşma fırsatı buluyoruz. Köylerde ve şehir merkezlerinde birçok projeye imza attık ve atmaya devem edeceğiz. Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi yerli üretime dönülmesindeki hassasiyeti ve özellikle tüm Türkiye’de yerli malı haftasının kutlanmasını istemesiyle unutmaya başladığımız değerlerimizi, farkındalığımızı da bu yönde arttırmış olduk.”dedi.
Davete AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Kaynaşma ve birlik beraberlik adına hiçbir özel günü kaçırmayan Ak Parti Gençlik Kolları sosyal sorumluluk projeleri kapsamında köylerde ve ilçede yapmış olduğu bir çok projeyle de örnek olmaya devam ediyor.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2018, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER