AK Parti Alaplı'da istişarede bulundu!

AK Parti Alaplı ilçe teşkilatı, istişare toplantısında bir araya geldi.

AK Parti Alaplı'da istişarede bulundu!

AK Parti Alaplı ilçe teşkilatı, istişare toplantısında bir araya geldi. AK Parti Alaplı İlçe Başkanlığınca düzenlenen istişare toplantısı, AK Parti önceki dönem Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve eski İl Başkanı Celil Uzun katılımıyla parti binasında yapıldı.

5 ay sonra yapılacak yerel seçimde Alaplı Belediyesini almakla kararlı olan Ak Parti, Yerel seçimler öncesi tam kadro istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

İlçede yapılan hizmetlerin enine boyuna görüşüldüğü toplantıda, eksiklikler ilgili konular masaya yatırıldı. 2019’un Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanan yerel seçimlere tüm teşkilat olarak hazır olduklarını ifade eden Yavuz,”İlçe teşkilatı olarak seçim olsun olmasın çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.Önümüzdeki bir yerel seçim var.Gece gündüz var gücümüzle çalışmamızı sürdürelim ve yeniden Alaplı’da Ak kadrolar görev alsın.”dedi

Ana Kademe, Gençlik Kolları, Kadın Kolları Yönetim Kurulları ile Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri tam kadro toplantıda yer alırken, önceki Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ,Ak Parti Zonguldak önceki dönem Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve eski İl Başkanı Celil Uzun, Teşkilatın taleplerini ve isteklerini de dinlediler.

Yaklaşık 2 saat süren toplantı konuşmaların ardından gerçekleşen soru- cevap bölümü ile sona erdi.

İHA

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2018, 19:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER