ALAPLI BELEDİYESİNDEN 7 KÖYE İÇME SUYU

ALAPLI BELEDİYESİNDEN 7 KÖYE İÇME SUYU

ALAPLI BELEDİYESİNDEN 7 KÖYE İÇME SUYU

Alaplı Belediyesi Ekim Ayı olağan Meclis toplantısı Belediye Başkanı Nuri Tekin, başkanlığında yapıldı.
Belediye Meclis salonundaki toplantının 1. gündem maddesi olan Çengelli ve Hüseyinli Köyü Muhtarlıklarının Belediye su şebekesinden içme suyu talebi görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.
Belediye Başkanı Nuri Tekin, yaptığı konuşmada, Çengelli ve Hüseyinli Köylerinin Belediyemizden su talebi olduğunu söyledi.
Belediyemize yakın 5 köye şehir şebekesinden su verdiklerini belirten Tekin, “ Çengelli ve Hüseyinli Köylerimizden Belediyemize içme suyu talebi geldi. Şuanda Belediye su şebekesinden Çandırlı Mahallesi, Aşağıtekke, Yukarıtekke, Osmanlı ve Okçular köyleri faydalanmaktadır. Yine aynı bu su şebekesi üzerinden Çengelli ve Hüseyinli Köylerine de içme suyunu vereceğiz. Burada meclis kararı alınması gerekiyor. Alınan bu kararın ardından tüm masrafları Özel İdare Müdürlüğü tarafından karşılanacak olan 2 köyümüzün su hattı yapıldıktan sonra su sorunları ortadan kalkmış olacak. Belediye olarak su ile ilgi hiçbir sıkıntımız yok. Suyumuz İlçemize yetiyor. Ben 2 köyümüze de hayırlı olsun diliyorum.” Dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2019, 19:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER