ALAPLI ÇAYI ÇÖP DEPOLAMA ALANINA DÖNDÜ

ALAPLI ÇAYI ÇÖP DEPOLAMA ALANINA DÖNDÜ

ALAPLI ÇAYI ÇÖP DEPOLAMA ALANINA DÖNDÜ

Alaplı ilçesinde 10 köyün içme suyunu karşılayan Alaplı Çayı kenarlarına kamyonlarla hafriyat ve çöp dökülmesi tepkiyle karşılandı.
Belirli aralıklarla Alaplı Çayı kenarlarına sürekli çöp dökülmesine tepki gösteren Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çamlıbel Köyü Muhtarı Mithat Mandacı, ilgili mercilere şikayette bulunduklarını söyledi. Mithat Mandacı açıklamasında, "Üç gün sonra, yine aynı güzergaha yine bir kamyon hafriyat malzemesi dökülmüş. Buraya çok güzel bir alternatif yol yapıldı. Bu kadar güzel bir yere çöp atılmasını bir kez daha şiddetle kınıyorum. Bunları yapanların ve yapacakların en ağır cezaları almalarını istiyorum." diyerek şöyle dedi:
"Bu deremizin etrafında 10 köyü besleyen içme suyu kuyuları var. Kimliği belirsiz kişiler tarafından ırmağımızın etrafına bir sürü boş çuvallar atılmış, hafriyat dökülmüş. 20 metre yukarıda yine aynı şekilde çuvallar atılmış. Kendi memleketimizi, kendi doğamızı bilinçsiz insanlar kirletiyor. Bunların atılmamasını istiyoruz. Geleceğimize bu şekilde sahip çıkamayız. Gelecek nesillere iyi bir gelecek bırakmayız. Bu çöpleri atan her kimse onları şiddetle kınıyoruz. Gerekli işlemlerin yapılmasını istiyoruz. Hep beraber doğamıza sahip çıkalım. Gelecek nesillere tertemiz bir çevre bırakalım. Bu sorun Alaplı'mızın genelinde var. Tüm muhtarlarımızın bu konuda sıkıntıları var. Bunları dışarıdan kimse dökmüyor. Alaplı'dan birileri bunları döküyor. 3 gün önce yine çöp dökülmüştü. Biz ilgili mercilere şikayette bulunduk."

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2019, 01:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER