Alaplı'da 30 Ağustos Zaferi, konserle kutlandı

Alaplı'da 30 Ağustos Zaferi, konserle kutlandı

Alaplı'da 30 Ağustos Zaferi, konserle kutlandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçe Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla konser düzenlendi. Konserde sahne alan İrem Derici, birbirinden güzel şarkılarını Alaplı halkı için seslendirdi.

Alaplı Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen konser sahil bandında gerçekleştirildi. Fener alayının alana gelmesi ile birlikte vatandaşlar da alanda yerini aldı. Alaplı’nın sevilen sesi Muammer Darçın ve ekibi, İrem Derici’nin sahnesinden önce Alaplılı vatandaşlara unutulmayacak bir konser verdi.

Muammer Darçın ve ekibinin ardından Ünlü sanatçı İrem Derici ‘Yansın Geceler’ isimli şarkısı ile sahne aldı. Birbirinden güzel şarkıları seslendiren İrem Derici’ye konsere gelen vatandaşlarda eşlik etti. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve eşi Aysel Tekin ile birlikte İrem Derici’ye çeşitli hediyeler verdi. Konserde İrem Derici, seslendirdiği 10. Yıl marşı ile 30 Ağustos Zafer bayramının yıl dönümünü kutladı. Etkinlik İrem Derici’nin konseri ile sona erdi. Etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hakkı Güney, Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Gaziler, Sivil Toplum kuruluşları başkanları yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2019, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER