Alaplı, Demirtaş'ı bağrına bastı

Alaplı, Demirtaş’ı bağrına bastı

Alaplı, Demirtaş'ı bağrına bastı

CHP Zonguldak Milletvekili ve 27. Dönem Zonguldak 1. Sıra Milletvekili adayı Ünal Demirtaş, seçim çalışmalarını Alaplı’da sürdürdü.
Bugün Alaplı Kaymakamlığı, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası, Alaplı Ziraat Odası ve Alaplı Esnaf Odasını ziyaret eden Demirtaş, ilçenin en önemli geçim kaynaklarından biri olan fındık ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

OCAK: SORUMLULUĞUNUZ DAHA FAZLA
Milletvekili Demirtaş, günün ilk ziyaretini Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu’na yaptıktan sonra Alaplı TSO’ya geçti. TSO’da Başkan Recep Ocak ve bazı Meclis Üyeleri tarafından karşılanan Demirtaş, iş dünyasının sıkıntılarını yakından bildiğini söyledi. Ziyarette konuşan Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, “Hem merkez hem Ereğli hem de Alaplı’nın adayı olarak sorumluluğunuz her zamankinden daha fazla. 3 yıllık vekilliğinizde yaptığınız çalışmaları yakından takip ettik ve memnun olduğumuzu söyleyebilirim. Bizim için iş dünyası olarak önemli olan güvenli ortamdır. İş dünyasının önünü görmesi için güvenli bir ortam şart. Biz ülkemizin kalkınması ve istihdam alanlarının oluşturulması için üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

FINDIK TABAN FİYATI 15 TL OLACAK
TSO’dan Ziraat Odası’na geçen Demirtaş, Oda Başkanı Şeref Türkoğlu’ndan tam destek gördü.
Türkoğlu, Demirtaş’ın ziyaretinde şunları söyledi:
“Alaplı ve Ereğli, sizden çok şey bekliyor. Yeni dönemde de görevinizi başarıyla yürüteceğinize eminim. Çünkü bizim vekilimiz olarak artık sadece siz varsınız. Bu nedenle yükünüz biraz daha ağır. Bizler sizin gibi doğru çalışan vekilleri her zaman destekliyoruz. Nedense iktidar partisi bu sefer Ereğli ve Alaplı’yı yok saydı. Ben tekrar hayırlı olsun diyorum” dedi.

Demirtaş, Türkoğlu’na teşekkür ederek şunları söyledi:
“Öncelikle güzel temennileriniz için teşekkür ediyorum. Sizlerde Ziraat Odası olarak çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bizler Alaplı ve Ereğli ekonomisinde fındığın öneminin bilincindeyiz. Önümüzdeki dönemde iktidara gelirsek, fındık taban fiyatı 15 TL olacak. Özellikle Alaplı ekonomisinin fındık üzerinden yürüdüğünü biliyoruz. Fındığın hak ettiği değeri bulması lazım, bulacak inşallah.”

 
Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER