-ALAPLI HALKINA TEŞEKKÜR...

MUHTEŞEM 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KONSERİ..

-ALAPLI HALKINA TEŞEKKÜR...

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 30 Ağustos Zafer Bayramı akşamı düzenlenen İrem Derici konserinde alanı hınca, hınc dolduran Alaplı halkına teşekkür etti.

Alaplı Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen İrem Derici konserine katılan binlerce Alaplılı keyifli anlar yaşarken Zafer Bayramı coşkusunu hep birlikte kutladılar.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde İrem Derici, yaklaşık 2 saat boyunca sahne aldı. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve eşi Aysel Tekin ile birlikte İrem Derici'ye çeşitli hediyeler verdi. Konserde İrem Derici, seslendirdiği 10'uncu Yıl Marşı ile 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlarken gördüğü yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ve Alaplı’yı çok sevdiğini belirtti.

ÇOK GÜZEL BİR KONSER OLDU...

Belediye Başkanı Tekin, 30 Ağustos zafer Bayram gecesi düzenlediğimiz İrem Derici konserinde alanı dolduran binlerce vatandaşımıza sonsuz teşekkürlerini sunduğunu söyledi. Zafer Bayramı coşkusunu hep birlikte kutladıklarını belirten Tekin, “Çok güzel bir konser oldu. Sanatçı İrem Derici bir birinden güzel şarkılarıyla halkımıza unutulmaz bir gece yaşattı. 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu halkımızla birlikte doyasıya kutladık. Ben öncelikle konser alanını dolduran halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Milletvekilimiz Deniz Yavuzyılmaz’a, Belediye Başkanlarımıza, Siyasi Parti İlçe Başkanlarımıza sivil toplum kuruluşlarımıza, Belediye ve İl Genel Meclis üyelerimize, konserimize dışarıdan katılan misafirlerimize ayrıca fener alayı yürüyüşüne bando ekibiyle katılan Gümeli İlkokul-Ortaokul Müdürü Soner Arslanoğlu’na teşekkür ediyorum.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER