Alaplı kaynar kazan! Kamu vicdanı kanıyor!

Alaplı kaynar kazan! Kamu vicdanı kanıyor!

Alaplı kaynar kazan! Kamu vicdanı kanıyor!

Alaplı’da Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun arazileri üstüne geçirdi iddiasının ardından kirli ilişkileri ortaya çıkaran GÜNDEM Gazetesi, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun İbrahim Efe üzerinden bu arazileri satın aldığı yerel kaynaklar ve mağdur aileler tarafından iddia ediliyor.
Çaturoğlu ile Efe’nin uzak akrabalıklarının bulunduğu hatta İbrahim Efe’nin baba Haydar Çaturoğlu ile arkadaş oldukları, yıllardan bu yana süren bu arkadaşlık ilişkisinin sonsuz güvene dayandığı ve bu sebeple Çaturoğlu’nun arazileri İbrahim Efe üzerinden gösterdiği daha önce iddia edilmişti.
Milli Selamet’e dayanan bu ilişkilerin ardından ise İbrahim Efe’nin yine kızı ve damadının FETÖ/PDY yapısına bağlı olmalarından dolayı hala Amerika’da kaçak olarak yaşadıkları iddia ediliyor. Tapu meselesinde sıkıntı yaşayan vatandaşların bu durumdan rahatsız oldukları ve arazi meselesinde ki usulsüzlükte FETÖ yapısının parmağı olup olmadığını merak ettiği öğrenildi. Bilindiği üzere FETÖ/PDY yapılanmasının usulsüz işlemleri ve liyakate dayalı olmayan davranışları ayrıca geçmişte devletin her kademesine sızmaları sebebiyle vatandaşların bu noktada kafalarında soru işaretleri olduğu öğrenildi.
Bir diğer garip iddia ise yine Alaplı Konak mahallesinde bulunan atıl bir arazinin Çaturoğlu’nun belediye başkanlığı sırasında belediye tarafından alındığı ve ihale ile satışa çıkıldığı yönünde. Bu arazi ihalesinin detayları ve kimler tarafından alındığı kamuoyunca son gelişmeler sebebiyle merak edildiği öğrenildi.
Diğer taraftan konunun ciddiyeti sebebiyle CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu’nun arazide hakları olduğunu iddia ettiği ailelerden resmi evrakları istediği ve yapılacak olan incelemenin ardından konuyu TBMM’ye taşıyacağı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2018, 09:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
İbrâhim Durgut
İbrâhim Durgut - 6 yıl Önce

Bunlar gerçekse vay halimize.

Kazim
Kazim - 6 yıl Önce

Ağlayanın malı sevinene yaramaz.alma mazlumun ahıniı çıkar aheste aheste.

Karşıyakalı
Karşıyakalı - 6 yıl Önce

Bu düzenbazlıkları rahmetli haydar hocanın sağlığında yapmış olsaydı onu evlatlıktan ret ederdi.çünku rahmetli çok dürüst biriydi.allah mekanını cennet eylesin.

Karşiyakali
Karşiyakali - 6 yıl Önce

Ey ibrahim efe sen de filim firildakin icindesin.gunde 5 değil 15 vakit namaz kılsan göbeğine kadar sakal bıraksan bu garip guraba insanlar belki bu dünyada senin yalana yapisamazlar ama buna kanun ve yasalar müsaade etmez.cunku filim fırıldak ı kanuna uygun olarak ayarlamissiniz. Ama öbür dünyada işiniz çok zor.bu insanların 2 eli senin ve caturoglunun yakasından dusmez.sozde dindarsiniz.kul hakkı yemezsiniz değil mi
Bu yaptığınız nedir peki.sizin gibi müslüman sözde dindar ak partili olmaz olsun.camide on safi kimseye birakmazsiniz.ben de ak partiliyim ama sizin gibi sahtekarlarla aynı çizgide olmaktan hicap duyuyorum.allah belanizi versin o mağdur ettiğimiz her gün üzüntü ile gözyaşı döken o garibanlardan daha beter olun.garibanlara anadan ata dan bir toprak kalmış ona da siz göz diktiniz gözünüz çıksın gözünüzü toprak doyursun sizden çocuğunuz cocugunuzdan daha fazlası çıksın beter olun inşallah
Sizin gibi müslüman olmaz olsun
Müslüman muslumanca acı çektirmek.hakkini yemez göz yaşı döktürmez.siz bunların.hepsini yaptınız.bu yanlıştan dönün
.
.

SIRADAKİ HABER