ALAPLI KENT KONSEYİ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ALAPLI KENT KONSEYİ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Alaplı Kent Konseyi, korona kuralları çerçevesinde olağan genel kurul toplantısını yaptı. Toplantıda, mevcut yönetim güven oyu aldı.

Alaplı Kent Konseyi’nin seçimsiz genel kurul toplantısı yapıldı. Konsey Başkanı Yasin Ören'in başkanlığında Alaplı Belediyesi Kültür merkezi (Tansa üstünde) gerçekleşen toplantıya yürütme kurulu üyeleri ve meclis başkanları, MHP Alapl ı İlçe Başkanı Erol Oktay, Türk Eğitim Sen Başkanı Soner Arslanoğlu, Yurt Kur Müdürü Erhan Yavaş gibi çok sayıda genel kurul üyesi katıldı. 2020 yılında yapılması planlanan fakat korona virüs pandemisi nedeniyle bugüne kadar ertelenen genel kurulda ilk olarak konseyin yaşama geçirmeyi planladığı projeler görüşüldü. Alaplı Kent Konseyi’nin bugüne kadar yürüttüğü çalışmalarında slayt eşliğinde üyelere sunulduğu toplantıda Alaplı'nın gelişimine büyük katkı sunacak önemli kararlar alındı.

Alaplı Kent Konseyi Başkanı Ören, kentte yaşanan sorunları daha hızlı bir şekilde çözülmesine yardımcı olmaya devam edecekleriniı belirterek “Göreve geldiğimiz günden bu zaman kadar, kentimizin değişimine katkı sunmak için çalıştık. Yerel yönetimimiz ve kentimizdeki sivil toplum kuruluşlarıyla koordine içerisinde hareket ettik. Alaplı'nın değişimine hep birlikte katkı vermeye devam edeceğiz. Yaptığımız hizmetler ortada, hizmetlerimiz yönetim kurulu üyeleri ile artarak devam edecek."ifadelerini kullandı

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2021, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER