ALAPLI LGS'YE HAZIR

ALAPLI LGS'YE HAZIR

ALAPLI LGS'YE HAZIR

Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, 20 Haziran 2020 cumartesi günü yapılacak olan Liselere Giriş Hazırlık Sınavları(LGS) öncesi 20 personel, 4 idareci ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile işbirliği içerisinde çalışmaların sürdüğünü ve ilçe olarak LGS’ye hazır olduklarını söyledi.
Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, ekibi, idareciler ve öğretmenler ile LGS sınavında son iki yıldır il birinciliği elde eden Alaplı 20 Haziran 2020 cumartesi günü yapılacak olan LGS sınavına hazır.
Sınav yapılacak olan okulları gezen Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, 20 Haziran 2020 cumartesi günü yapılacak olan Liselere Giriş Hazırlık Sınavlarına (LGS) ilçe olarak hazır olduklarını söyledi.
Alaplı Milli Eğitim Müdürlüğü olarak geleceğin teminatı olan çocuklar için el birliğiyle bu zorlu süreçleri de atlatmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Çevik, "Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm ortaokullarımızda 60 salonda 930 öğrenci ve farklı okullardan görevlendirilen 193 öğretmen ile birlikte 20 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacak Liselere Giriş Sınavına hazırlıklarını tamamladık. Sınav hazırlıkları kapsamında müdürlüğümüz tarafından tüm okullarımıza Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından gönderilen maske, dezenfektan, siperlik ve eldiven teslim edilmiş olup ayrıca okullarımız da titizlikle dezenfekte edilmiştir.

Liselere Giriş Sınavlarında Alaplı ilçesi olarak son iki yıldır il birincisi olup bu yılda aynı başarıyı gösterebilmek ve Covid-19 ile mücadelemiz kapsamında gerekli tedbirleri, herhangi bir olumsuzluğa mahal vermeden gerçekleştirebilmek için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 20 personelimiz ve 4 idarecimiz ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve İlçe Jandarma Komutanlığımız ile işbirliği içerisinde çalışmalarımızı yürütmekteyiz.Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımız için el birliğiyle bu zorlu süreçleri de atlatmak için tüm çabamızla çalışmaktayız” dedi

Gündem

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2020, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER