ALAPLI-MOLLABEY ALTERNATİF YOLU İKİNCİ KISIM ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ALAPLI-MOLLABEY ALTERNATİF YOLU İKİNCİ KISIM ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Yaşar Karacan ve ekibi geçen yıl tamamlanan Alaplı-Mollabey alternatif yolun ikinci kısım asfalt çalışmalarını inceledi. 

Alaplı’da 22 Şubatta gerçekleştirilen AK Parti ilçe Teşkilatının 7. Olağan genel kurulunda başkanlığa seçilen Yaşar Karacan ve ekibi aradan geçen kısa süreçte icraatları ile ön plana çıkarken, ilçe halkına verdiği sözlerini birer birer yerine getirerek güven veriyor. Şimdiye kadar Yeni Devlet Hastanesi yapımı, Dere ıslahı, Gençlik Merkezi, Alaplı Futbol sahasının yanı sıra elektrik sorunları gibi birçok sorunun çözümü için çalışma başlatan Karacan ve ekibi AK Partinin Alaplı’da ivmesini her geçen gün yükseltmeye devam ediyor.
Son olarak ekibiyle birlikte Alaplı Mollabey alternatif yolun ikinci kısım asfalt çalışmalarını inceleyen AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Yaşar Karacan, çalışmalar hakkında özel idare yetkililerinden bilgi aldı.
Burada bir açıklama yapan Karacan, “Alaplı Mollabey alternatif yolumuzun tamamlanması için verdiğimiz sözümüzü yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz. Mollabey güzergahında yaptığımız köprü ve tahkikat bir süre önce bitmişti, kalan 400 metrelik mesafenin asfalt çalışmasını bu sebeple ertelemiştik. Bölgede Köy Hizmetleri yani Özel İdare ekiplerimiz iki gündür asfalt çalışmasını gerçekleştiriyor. Nihayet yolumuzu hizmete açarak vatandaşımızın kullanımına sunacağız.  İlçede yapmış olduğumuz hizmetler aralıksız olarak devam ediyor. Gerek dere ıslahı konusunda gerekse Alaplı Devlet Hastanesi konusunda önemli gelişmeler var. Hastanemizin temelinde çok kısa sürede atacağız. Deremiz de yoğun bir şekilde temizlemeye devam ediyor. Bizler aldığımız sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Yalçın, “Bu yol için çok mücadele ettik. AK Parti olarak Alaplı’mıza hizmetlerimiz devam edecek.  Alaplı’mıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2020, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER