Alaplı şantiye alanı

Alaplı şantiye alanı

Alaplı şantiye alanı

Alapı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İlçenin birçok noktasında devam etmekte olan çalışmaları yerinde inceledi. 690 Evler Semt Pazarı, Alaplı Devlet Hastanesi karşısı Mesire Alanı ve Özer Yazıcı Cami mevkiinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tekin, Alaplı halkının talep ve önerileri doğrultusunda hizmetlerine devam edeceklerini ifade etti.

690 EVLERİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK
690 Evler Çelik Market mevkiden 690 Evler Dört Yol mevki olarak bilinen alanda başlatılan kaldırım ve ışıklandırma çalışmalarını yerinde inceleyen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, çalışmaların tamamlanmasının ardından 690 Evlerin çehresinin değişeceğini söyledi. Söz konusu alanda önce kaldırım çalışması ve ardından aydınlatma çalışması yapacaklarını ifade eden Başkan Tekin, ‘ 690 Evler Semt Pazarında devam eden Park – Bahçe ve Sosyal alan çalışmalarımızla birlikte şu an kaldırım ve aydınlatma çalışmalarına da başladık. Bu çalışmalar sona erdiğinde 690 Evlerin çehresi değişecek’ dedi.

MESİRE ALANINDA ÇALIŞMALAR TAM GAZ DEVAM EDİYOR
Alaplı Devlet Hastanesi karşısında bulunan Mesire alanında ki çalışmaları da yerinde inceleyen Belediye Başkanı Nuri Tekin, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak Mesire alanının halkın hizmetine açmayı hedeflediklerini söyledi. Daha önce atıl durumda bulunan Mesire alanını halkın kullanımına açmak için başlattıkları çalışmalara tüm hızıyla devam ettiklerini kaydeden Tekin, ‘ Bu alanda başlattığımız çalışmalar sona erdiğinde bu bölgeye çok güzel bir Mesire alanı kazandırmış olacağız. Amacımız vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına tam olarak karşılık verebilecek bu tür sosyal alanları hayata geçirmek ve halkımızın hizmetine sunmak’ dedi.


ÖZER YAZICI CAMİ VE MERKEZ KUR’AN KURSU MEVKİDE ÇALIŞMALAR
Özer Yazıcı Cami mevkiinde başlatılan Çevre Düzenleme, yol genişletme ve Merdiven yapım çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşların Özer Yazıcı Cami ve Merkez Kur’an Kursu’na ulaşımlarını daha rahat bir biçimde sağlayabilmeleri için yapımına devam edilen Merdiven çalışmalarında da sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nuri Tekin, Alaplı Belediyesi olarak Alaplı halkına en iyi hizmeti verebilmek için var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2018, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER