Alaplı'da Denetim

Alaplı'da Denetim

Alaplı'da Denetim

Alaplı Belediyesi zabıta ekipleri ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren fırın, pastahane ve lokantalarda denetim yaptı.
Fırın, pastahane ve lokantaların imalathanelerinin de ayrıntılı olarak kontrol edildiği denetimlerde, hijyen kuralları, olması gereken evrakların tam olup olmadığı ve işyerlerinin standartlara uygun olup olmadığı denetlendi. İşyeri sahipleri ve çalışanlarının da bilgilendirildiği denetimlerde, çoğunlukla kurallara uyulduğu tespit edilirken, bazı işyerlerine eksiklerini gidermesi için tebligat yapıldı; daha önce yapılan tebligatlara rağmen eksiklerini gidermeyen bazı işyerlerine de cezai işlem uygulandı.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, halk sağlığının her şeyden daha önemli olduğunu belirterek, Halk sağlığını korumak ve işyerlerinin daha sağlıklı ortamlarda hizmet vermelerini sağlamak amacıyla Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İlçe Müdürlüğü temsilcileriyle birlikte yaptığımız denetimlerde eksikleri tespit edilen işyerlerine tebligat vermek suretiyle gerekli uyarılar yapıldı dedi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2017, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER