ALAPLI’DA HAYVAN BARINAĞI MODERNİZE EDİLİYOR

ALAPLI’DA HAYVAN BARINAĞI MODERNİZE EDİLİYOR

ALAPLI’DA HAYVAN BARINAĞI MODERNİZE EDİLİYOR


Alaplı’da yüzlerce sokak hayvanına ev sahipliği yapan Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde, Alaplı Belediyesi ekipleri tarafından yenileme çalışması başlatıldı.
Özellikle çok sayıda sahipsiz köpeği bünyesinde barındıran Alaplı Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bulunan köpekler daha büyük ve geniş alan içinde yer alacak. Hayvanların güvenli ve temiz bir ortamda, sağlıklı koşullarda yaşamalarını sürdürmeleri amacıyla genel temizlik çalışmaları yapılırken, kulübeler dışında tüm barınak çevresinde bakım onarım ve genişletme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
1 veteriner ve 2 görevlinin hizmet verdiği merkeze gelen ihbarlar anında değerlendirilirken, merkeze getirilen hayvanların tedavileri veteriner hekimler kontrolünde yapılıyor. Dışarıda yaşamını idame ettiremeyecek yaşlı, agresif, görme engelli ya da bir uzvu olmayan sokak hayvanları gözetim altında yaşamlarını barınakta sürdürüyor. Sağlığına kavuşan hayvanlar da doğal ortamına geri bırakılıyor.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2019, 00:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER