Alaplı'da spor tesislerine "BAK"tı

Alaplı'da spor tesislerine "BAK"tı

Alaplı'da spor tesislerine "BAK"tı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Alaplıya geldi. Milli takımı değerlendiren Bak, Yeni bir takım daha çok yol var. Takımın gençleştirmesi iyi. Milli takım çok daha iyi olacak dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Zonguldak Alaplı ilçesinde yapımı devam eden tesislerde incelemelerde bulundu. Bak, ilçede yapımı düşünülen futbol sahasının tribünü ve uzun zamandır yapılması düşünülen Gençlik Merkezinin yakın zamanda meyvelerini vereceğini belirtti.
Hızla devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Osman Aşkın, Bugünkü bizim Zonguldak ziyareti çerçeve içerisi oradaki yaptığımız tesisleri ve devam eden tesisleri ve ayrıca mevcut tesisleri inceleme ve değerlendir fırsatı oldu. Alaplıdaki salonumuz eski salon. İnşallah en kısa zamanda bunu yenilememiz gerekiyor. Çok daha fonksiyonel bir şekilde yeni projelerimiz var. Onu vekillerimizle beraber değerlendireceğiz.

 Milli takımdaki jenerasyon değişikliğinin iyi olacağını ifade eden Bak, Milli takımın dün akşamki maçını izledik. Yeni bir takım. Takımın gençleşmesi iyi. Ama daha çok yol var. Zorlu bir Avrupa kupası serüveni var. Ama dediğim gibi daha iyi olması lazım. Yeni oyuncular. Ancak bizleri gururlandıran şu. Avrupada ki lejyoner dediğimiz oyuncularımız Cengizin, Enesin, Hakanın performansları da iyi gidiyor. Bence milli takım çok daha iyi olacak. Bu jenerasyon değişiklikleri olur. Ama şu da çok önemli. Ligimizin çekişmeli olması da çok önemli. Biliyorsunuz ligin sonuna da yaklaşıyoruz. Büyük bir çekişme var. İnşallah o da keyifli bir süreçte de devam eder. Biz Türk futbolunun başarılı olmasını istiyoruz. Tesisten tutun her türlü çalışmayı yapmak için çaba gösteriyoruz dedi.
Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ise, Ben de bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Bölgemizdeki olan eksikleri kendisine dosya vermek suretiyle anlatmıştık. Tabi ki yerinde görmek daha önemli. Bugün hem merkezde ve Ereğli olmak üzere Alaplımızda bu yapılan işleri yerinde görme imkanımız oldu. İnşallah Bakanımız bunları değerlendirecek. Biz umuyoruz ki en kısa zamanda ihtiyaçlarımız giderilecek diye konuştu.
Bakan Bakı ilçede Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, TSO Başkanı Recep Ocak ve partililer karşıladılar. Yapımı tamamlanmak üzere olan futbol tesisleri ve spor salonunda incelemelerde bulunan Bakan Aşkın Bak, akşam yemeğinin ardından Alaplıdan ayrıldı.

 
Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2018, 19:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER