Alaplı'da Yavuz güven tazeledi

Alaplı’da Yavuz güven tazeledi

Alaplı'da Yavuz güven tazeledi

Ak Parti Alaplı İlçe Kongresi bugün yapıldı. 6. Olağan kongresine tek liste ile gidilirken, kongrede mevcut Başkan Mustafa Yavuz güven tazeledi.
Kongreye Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, eski milletvekilleri, il ve ilçelerin parti yöneticileri katıldı.
Kongre sonrası açıklama yapan Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır; “Bugün Alaplı ilçemizin 6. Olağan kongresini gerçekleştirdik. Yeniden Alaplı ilçe başkanlığı görevini ifa edecek olan Mustafa Yavuz ve yönetimine başarılar diliyoruz. Ülkemiz ve Zonguldak çok daha iyi günlere gebedir. Yönetimlerimizle birlikte el ele milletimize hizmet için tüm benliğimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. 

Ayrıca  Milletvekili Faruk Çaturoğlu Konuşan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak çok önemli günlerden geçtiklerini söyledi.

Şu anda ABDde kurulmuş bir tiyatro mahkemesi olduğunu belirterek, Orada yargılanan Rıza Sarraf değil, orada yargılanan Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısıda değil, oradaki dava ABD, Türkiye davasına dönüşecek. Orada yargılanmak istenen Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Cumhurbaşkanı reisimiz Recep Tayyip Erdoğandır. Onun Cumhurbaşkanlığında bu ülkeyi ele geçirmedikleri için, bu ülkenin kaderine ipotek koyamadıkları için. diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2017, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER