Alçak FETÖ!

Alçak FETÖ!

Alçak FETÖ!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, "Vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıkan şanlı milletimizle ne kadar gurur duysak azdır" dedi.
15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişiminin 2. yıldönümü dolayısıyla açıklama yapan Yavuz, şunları söyledi:
"15 Temmuz gecesi Türkiye çok önemli bir dönemeçten geçmiştir. Hepimiz, 15 Temmuz 2016’da demokrasimize, birliğimize ve kardeşliğimize kasteden alçak FETÖ'nün darbe girişimine tanık olduk. Bayrağımıza, ezanımıza, hak ve özgürlüklerimize kasteden bu alçak girişim, milletimizin cesur savunması ile püskürtülmüş; bir kez daha bütün dünyaya devlet ve millet birlikteliğinin gücü gösterilmiştir. Hep birlikte kenetlenerek vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıkan şanlı milletimizle ne kadar gurur duysak azdır. Kadim tarihiyle zengin ve köklü bir kültürü olan milletimiz, tıpkı Çanakkale’de olduğu gibi yine tek yürek oldu ve iradesini ortaya koyarak tarihe geçmiştir. Vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıkan şanlı milletimizle ne kadar gurur duysak azdır. Hiç kuşku yok ki şanlı tarihimize yakışır bir mücadele veren milletimizin, 15 Temmuz direnişi de tarihe altın harflerle yazılacaktır. 
Bu vesile ile bir kez daha 15 Temmuz gecesi şehit düşen vatandaşlarımıza, güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli aileleri başta olmak üzere aziz milletimize başsağlığı diliyorum."

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2018, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER