Altay; "Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz"

Altay; "Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz"

Altay; "Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz"

Alaplı Belediye Spor Genel Kaptanı Mehmet Altay, Zonguldak Süper Amatör Liginin 6ıncı haftasında Polisgücü Sporu yenerek şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini bildirdi.
Altay, gazetecilere yaptığı açıklamada, nafta sonu kendi sahalarının ve taraftarlarının önünde çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Her maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Altay, şöyle konuştu:
Zonguldak Süper Amatör Liginin 6ıncı haftasında Polisgücünü 2-yenerek yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Taraftarlarımıza güzel ve zevkli bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Ligin 6. haftasını geride bıraktık. 6 haftada 5 galibiyet 1 beraberlik ile 16 puanımız bulunuyor. Aynı puanda bulunan Gelikspor ile birlikte ilk iki sırayı paylaşıyoruz. Bizim hedefimiz gecen yıl kıl payı kaçan şampiyonluğu bu yıl yaşayarak bölgesel amatör lige çıkmak. Sporcularımız her maça aynı hırs ve istekle hazırlanıyor. Önümüzde çok zorlu maçlar var. İnşallah tüm maçlarımızı kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Alaplı Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Nuri Tekine, Başkan Yardımcısı Fikret Aydına, kulüp yöneticilerine ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2017, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER