BAŞKAN TEKİN, EĞİTİME DE TAM DESTEK VERDİ 

BAŞKAN TEKİN, EĞİTİME DE TAM DESTEK VERDİ 

BAŞKAN TEKİN, EĞİTİME DE TAM DESTEK VERDİ 

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Eğitime yüzde yüz destek kapsamında şimdiye kadar ilçemizdeki okullara gereken desteği verdik. Gelen talepler doğrultusunda eğitime katkılarımızı sürdüreceğiz“ dedi.
Alaplı’da göreve geldiği günden bu yana eksiklikleri yerinde tespit ederek ilçenin her noktasında çalışma başlatan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ilçedeki eğitim kurumlarına da tam destek verdi. TOKİ ilköğretim okulunun alt yapısı, Alaplı Meslek Yüksekokulu’nun çevre ve peyzaj çalışmalara destek veren Tekin, son olarak bir süre eğitime açılan Atatürk Ortaokulu su ve kanalizasyon altyapısını ve çevresindeki okulla ulaşımın sağlandığı iki yolun da bakım ve onarımını yol genişletme ve kaldırım çalışması yaptı. Ayrıca, okul yolunu sokak lambalarıyla aydınlattı. Yeni hizmete açılan Gümeli İlk ve Ortaokulu'nun yemekhanesine de maddi yardımda bulundu.
SÖZÜNÜ TUTTU
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Atatürk Ortaokulu öğrencilerine verdiği sözü tuttu, okul bahçesine, voleybol, basketbol ve mini futbol sahası kurdu.
Tekin, “Bizim için en büyük mutluluk bu çocuklarımızı, spor yaparak eğlenirken görmek. Onları mutlu görmek, bizi daha çok mutlu ediyor. Çocuklarımız, öğrencilerimiz bu hizmetleri hak ediyor. Eğitime katkılarımızı sürdüreceğiz” dedi. 
OKULLARIN ÇEVRE TEMİZLİĞİ 
Alaplı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, öğrencilerin daha temiz ve güzel bir ortamda eğitim görmeleri için okullarda temizlik seferberliği yaptı. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, eğitim ve öğretime katkı noktasında tüm okul idareleri ile görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, öğrencilerin fiziki ve sosyal donatılarının eksiksiz olduğu okullarda eğitim öğretim görmelerini sağlamak için katkılarını sürdürdüklerini söyledi. 
Tekin, ”Öğrencilerimizin yeni eğitim ve öğretim yılına temiz bir alanda başlaması için okul bahçelerinde temizlik çalışması yapıyoruz. Talep doğrultusunda okullarımızın yıkama işlemini de gerçekleştiriyoruz. Okullarımızdan gelecek talepler doğrultusunda temizlik çalışmalarımız devam edecek. Belediye olarak eğitim kurumlarımıza desteğimiz sürecektir” dedi
GÜMELİ ORTAOKULU YEMEKHANESİNE DESTEK
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, yeni hizmete açılan Gümeli İlk ve Ortaokulu'nun yemekhanesine de maddi yardımda bulundu.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2019, 00:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER