BAŞKAN TEKİN SÖZ VERDİ YAPTI

MERKEZ MAHALLESİ MUHTARI YAŞAR ATKAN’DAN BAŞKAN TEKİN’E TEŞEKKÜR

BAŞKAN TEKİN SÖZ VERDİ YAPTI

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ilçeye bağlı Merkez Mahallesi Çayboyu Sokakta ikamet eden yürüme engelli Turan Karaman'ın evinin bulunduğu sokaktaki toprak yolun betonla kaplanması isteğine kayıtsız kalmadı. Söz konusu yolda betonlama çalışması başlattı. 
Alaplı Merkez Mahallesi Çayboyu Sokakta ikamet eden yürüme engelli Turan Karaman, evinin bulunduğu yolun toprak olması dolayısıyla engelli arabası ile dolaşmakta zorluk çekiyordu. Bu yönde Alaplı Merkez Mahallesi Muhtarı Yaşar Atkan’a isteğini iletti. 
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’den bu konuda söz alan Atkan’ın girişimleri sonuç verdi. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in talimatı ile söz konusu yolda betonlama çalışması başlatıldı.
Yürüme engelli Turan Karaman yol ile ilgili girişimde bulunan Alaplı Merkez Mahallesi Muhtarı Yaşar Atkan’a ve yolda betonlama çalışması başlatan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e teşekkür etti. 
Yazın tozdan, kışın çamurdan geçilmeyen yolda beton kaplama çalışmalarının başlamasının kendisini mutlu ettiğini belirten Karaman, “Yürüme engelliyim, eşimin desteği ile engelli arabası ile dışarı çıkıyorum. Ama yolumuzun toprak olması nedeniyle zorluk yaşıyordum. Bu yolda engelli arabamla gezmekte yürümekte zorlanıyordum. Sağ olsun Alaplı Merkez Mahallesi Muhtarımız Yaşar Atkan’ın girişimleri sonuç verdi. Belediye Başkanımız Nuri Tekin de yolumuzu betonla kapladı. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 
Alaplı Merkez Mahallesi Muhtarı Yaşar Atkan da , “Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'e Merkez mahallemize bağlı çayboyu sokaktaki engelli Turan Karaman abimizin yol çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2020, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER