Başkan Tekin, vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Tekin, vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Tekin, vatandaşlarla bir araya geldi

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin Alaplı Aile Sahil Park’ta vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların dilek ve önerilerini dinledi. 
Belediye Başkanı Nuri Tekin eşi Aysel Tekin, ile Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Alaplı Aile Sahil Park’ta vatandaşlarla bir araya vatandaşların dilek ve önerilerini dinledi. 
İftarlarını aileleri ile birlikte Alaplı Aile Sahil Park’ta yapan vatandaşlar, Belediye Başkanı Nuri Tekin’e yoğun ilgi gösterdiler. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Nuri Tekin, vatandaşları 10 Haziran 2018 Pazar günü düzenlenecek olan Alaplı Belediyesi geleneksel Kadir Gecesi İftar programına davet etti. 
Ereğli'ye gitmekten kurtulduk 
Alaplı Aile Sahil Park’ta vatandaşlarla birlikte sohbet eden ve zaman zaman Belediyenin çalışmaları ile ilgili olarak bilgiler veren Belediye Başkanı Nuri Tekin’e sıcak ilgi gösteren vatandaşlar, Alaplı’ya böylesine güzel bir sahil kazandırdığı için Belediye Başkanı Tekin’e teşekkür ettiler. Hizmetlerin devam edeceğini ifade eden Başkan Tekin’de Alaplı Belediyesi olarak Alaplı halkına en iyi hizmeti verebilmek için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER