BAŞKAN TEKİN'DEN GAZETECİLERE 10 OCAK JESTİ

BAŞKAN TEKİN'DEN GAZETECİLERE 10 OCAK JESTİ

BAŞKAN TEKİN'DEN GAZETECİLERE 10 OCAK JESTİ

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçedeki gazetecilerle bir araya geldi.
Gazetecileri, bir balık restoranda ağırlayan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin gazetecilik mesleğinin zor ve çalışma koşullarının ağır olduğuna değinerek, Alaplıda yerel ve ulusalda görev yapan bütün gazetecilerin yaptıkları zorlu görevlerinden dolayı kutlarım. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan büyük bir özveriyle her türlü ortam ve şartlarda görev yapan değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Gerçekten birçok yerde ne kadar zor şartlarda çalıştıklarına şahitlik ettim dedi.Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü sebebiyle gündeme ilişkin açıklamada bulundu 

15 BİN TON ASFALT, 30 BİN METREKARE PARKE TAŞ 
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İlçeye 2018 yılında 15 Bin ton asfalt dökeceklerini belirterek, 30 Bin metrekarede kilit parke taşı döşeyeceklerini söyledi. 
10 Ocak çalışan Gazeteciler günü sebebiyle Alaplı Gazeteciler Derneği üyesi olan basın mensuplarına Alabalık tesislerine kahvaltı organizasyonu yapan Tekin, burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Alaplı İlçesinde 2018 yılında yapılacak olan hizmetlerle ilgili bilgilerde veren Tekin Gazetecilerin gününü kutladı ve planlanan çalışmaları anlattı. 
2018 HEDEFLERİNİ ANLATTI
Bozuk olan ve yeni yapılan yollara 15 Bin ton asfalt ile şehir merkezine kaldırımlar dahil 30 bin metre asfalt döşeyeceklerinin müjdesini veren Tekin, Alaplı Belediye önü ile emniyet müdürlüğü önüne kadar tüm parkelerin yenileneceğini söyledi. Tekin; “Çalışmalarımız bu yılda aralıksız olarak sürecek. Eminim ki; vatandaşımızda gerçekleşen hizmetlerden memnun. Yine asfalt sezonunda yağan yağmurlar ve hizmet ömrünü tamamladığı gerekçesiyle bozulan yolları yeniden asfaltlayacağız. Asfalt planımız bu yıl 15 Bin Ton, yine söz verdiğimiz gibi şehir merkezinde bulunan kaldırım taşları artık ömrünü tamamladı bunları da tamamıyla yenileyeceğiz. 2018 yılında hedeflerimiz çok büyük” dedi. 
PAZARYERİ BİTMEK ÜZERE
Alaplı pazaryerine de önemli çalışmalar yaptıklarını anlatan Tekin, “Pazaryerinin etrafını komple kapattık. Giriş kapılarını da yapıyoruz. Eşya taşımak amacıyla 10 tane sepetli araçlar alıyoruz. Mescidi, lokantası ile tam donanımlı hale getireceğiz. Bu çalışmalarda kısa sürede bitecek dedi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER