BBP'DEN UZUN'A DESTEK

BBP'DEN UZUN'A DESTEK

BBP'DEN UZUN'A DESTEK

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Çolak, Alaplı İlçe Başkanı Sabahattin Şen, Alaplı Alperen Ocakları Başkanı Erdal Kızılkaya ve BBP yönetici ve İl Genel Meclisi Adayları AK Parti Alaplı Seçim Bürosunu ziyaret ederek, Alaplı Belediye Başkan adayı Celil Uzun'a tam destek verdiklerini açıkladılar.

ÇOLAK, "CELİL BAŞKAN ALAPLI İÇİN BÜYÜK ŞANS"
Ziyarette konuşan BBP İl Başkanı Ahmet Çolak, Celil Uzun'u Zonguldak İl Başkanlığından tanıdıklarını belirterek şöyle dedi:
" Zonguldak'ımızn ve Alaplı'mızın sevilen şahsiyeti Alaplı Belediye Başkan Adayı Celil Başkan'ı desteklemek için aranızdayız.Yağmış olduğu seçim çalışmalarında kendisini desteklemek için aranızda bulunuyoruz. İnşallah 31 Mart'ta Celil Başkan Alaplı'da belediye Başkanı olacak. Biz Celil Başkan'ı Zonguldak'tan tanıyoruz. Farklı partilerde olsak da, sadece Zonguldak'a değil bütün ilçelere yapmış olduğu hizmetler, ve şehrimizin gelişmesi için gayretli çalışmalarıyla çok başarılı bir başkanlık dönemi geçirdiğini biliyoruz. Samimiyetle söylüyorum, Celil Başkan'ın adaylığını duyduktan sonra hiçbir aday göstermek istemedim Alaplı'da. Çünkü ben Celil Başkan'ın seçildikten sonra Alaplı'da çok başarılı olacağına inandığım için Büyük Birlik Partisi olarak Alaplı'da aday göstermedik. Alaplı gerçekten çok şanslı. Tecrübeli deneyimli bir belediye başkan adayımız var. Sizlerin de gayretiyle İnşallah Celil Bey 31 Mart'ta seçilecek ve 1 biz 1 Nisan'da kendisinin çayını içmeye geleceğiz.Bizler Cumhur İttifakı'nın ortaklarından biri olan BBP olarak sonuna kadar Alaplı'da Celil Başkanımızın yanındayız. İnşallah sizler de kalan 3 günde de 7 gün 24 saat çalışarak Celil Başkanı Alaplı'da başkan yapacaksınız."
 

UZUN,"ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM"
AK Parti Belediye Başkan Adayı Celil Uzun da konuşmasında şöyle dedi:
"BBP İl Başkanı, İlçe Başkanı Alperen Ocakları Başkanı ve değerli arkadaşları bizleri ziyaret ederek ve desteklerini beyan ederek bizleri onurlandırdılar, gururlandırdılar. Son günlere girdiğimiz şu günlerde BBP yöneticilerimizin bizlere desteği çok önemli ve çok anlamlı. Ben kendilerine şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum."
BBP Alaplı İlçe Başkanı Sabahattin Şen de,"Sayın Celil Uzun'a ve AK Partili arkadaşlarımıza başarılar diliyorum." dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2019, 12:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
67
67 - 5 yıl Önce

Bu AKP lilerin Cumhuriyete ne kadar bağlı olduklarını nedense hep seçim önceleri görüyoruz.
Her yıl yapılan Çilek Festivallerini 5 yıldır müsriflik diye yapmayan belediye Başkanı
AKP li değimiydi?
Bu Konser şimdi müsriflik değilmi ?
Bu Milletin yarısına Vatan haini Terörist diyenlermi 19 Mayısı kutlayacak?
Eğer bu Millet her defasında bu söylenenlere kanıyorsa, söylenecek tek birşey var:
Her Millet layık olduğu şekilde yönetilir

SIRADAKİ HABER