Belma ve Uğur mutluluğa imza attı

Uğur Keleş ile Belma Çınar dünya evine girdi.

Belma ve Uğur mutluluğa imza attı

Alaplı’da hizmet veren Beko Keleşler sahibi genç iş adamı Uğur Keleş, hayatını Belma Çınar ile birleştirdi.

Büyük Anadolu Ereğli Hotel’de yapılan görkemli düğünde Keleş ve Çınar aileleri mutlu günlerini sevdikleri ile birlikte yaşadı.

Sevgi- Merhum Suat Çınar’ın kızları Belma ile Merhum Nazife- Mehmet Keleş’in oğlu Uğur, mutluluğa ‘evet’ dediler. Düğün merasimine Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Çınar ve Keleş ailelerinin sevenleri, yakınları, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş tarafından nikahı kıyılan çiftin nikah şahitleri arasında Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de yer aldı. Başkan Demirtaş, espirili sunumuyla çifte sorular sorarken, hayatlarını birleştirdikleri noktada ‘Evet’ yanıtının ardından Belma ve Uğur çifti, salondan büyük alkış aldı.

Evlilik cüzdanı Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin tarafından gelin hanıma takdim edilirken, genç çifte mutluluklar diledi. Nikah töreninin ardından konuşma yapan Başkan Tekin, tüm annelerin anneler gününü kutladı.

Birlikte ilk danslarını eden genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, davetliler de genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2017, 23:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER