"Çocuklar üşümesin" diye sahne aldılar...

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde 34 sanatçı, 150 çocuğun mont ve bot ihtiyacını karşılayabilmek için ücretsiz sahne aldı.

"Çocuklar üşümesin" diye sahne aldılar...

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Kültür ve Sanat Derneği tarafından organize edilen ihtiyaç sahibi öğrenciler için "bir mont bir bot" kampanyasında hedefe ulaşıldı. 150 Bot, 150 mont öğrencilerimize teslim edilecek
Alaplı Kültür ve Sanat Derneğinin organizasyonunda gerçekleştirilen "Çocuklar Üşümesin" etkinliğinde ihtiyaç sahibi 150 çocuğa mont ve bot alabilmek için Zonguldak'ın yanı sıra Ereğli ve Alaplı ilçeleri ile Düzce'den ses sanatçıları konser verdi.
Alaplı Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Nermin Karakaya, yaptığı açıklamada, ilçe merkezi ve köy okullarından 150 öğrenciye mont ve bot almak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini ifade etti.
"Şu anda 150 öğrenciden daha fazlasına bot ve mont alabileceğimiz çok güzel bir sayıya ulaştık." diyen Karakaya, "34 sanatçımız bu akşam ücretsiz olarak sahne aldı. Sanatçılarımız ayrıca kendileri de kampanyaya para yardımında bulundu. Elde ettiğimiz gelirle çocuklarımızı giydireceğiz." dedi.

BAŞKAN TEKİN, EŞİ AYSEL TEKİN YARDIM GECESİNE TAM DESTEK

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, eşi Aysel Tekin ve Belediye Meclis üyeleri Alaplı Kültür Sanat Derneği tarafından ihtiyaç sahibi çocuklar yararına düzenlenen "bir mont, bir bot" yardım gecesine katıldı.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de etkinlikte emeği geçenleri teşekkür ederek, "Bunlar birlik ve beraberlik adına güzel etkinlikler. İnşallah bu etkinliklerin sayısı önümüzdeki günlerde daha da artacak." diye konuştu.
Etkinlik sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.


 

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2019, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER