EĞİTİM AŞKI BÖYLE BİR ŞEY...

EĞİTİM AŞKI BÖYLE BİR ŞEY...

EĞİTİM AŞKI BÖYLE BİR ŞEY...

Gümeli Ortaokulu Müdürü ve aynı zamanda Türk Eğitim-Sen Alaplı ilçe Başkanı Soner Arslanoğlu, okulunda yaptığı her çalışmaya bizzat kendisi de katılarak destek veriyor.
Göreve geldiği günden beri okulun ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra eğitimde yaptıkları yeniliklerle adından söz ettiren Gümeli Ortaokulu Müdürü Soner Arslanoğlu, öğrencilerinin daha iyi şartlarda öğrenim görmesi için gece gündüz yoğun çaba sarf ederken, çalışmalara bizzat kendiside katılarak destek veriyor.
Okulunda yapılan tadilat çalışmalarına, kendisi de işçilik yaparak destek veren ve okulunun içini modern bir eğitim yuvasına dönüştüren Arslanoğlu, bu kez de okul binasının dış cephesini güzel bir görüntüye kavuşturmak için kolları sıvadı. Okul binasının dış cephe boya çalışmalarına da bizzat kendisi de katılan Arslanoğlu, bu özverili çalışmasıyla, hem yapılan çalışmaların devlete mali yükünü azaltıyor, hem de işlerin hızlandırılmasını ve az parayla çok iş yapılmasını sağlıyor. 7'den 77'ye herkesim ile iyi bir diyalog içerisinde olan de Arslanoğlu, onların da yapılan çalışmalara maddi ve manevi olarak katılımını sağlıyor. Okulda yaptığı her çalışmada başta Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam olmak üzere, tüm belde sakinlerinin tam desteğini alan Soner Arslanoğlu, okulun birçok eksiğini de devlet katkısı olmadan yada çok az bir devlet desteğiyle çözüme kavuşturuyor.
Alaplı'nın ilçe merkezine en uzak okulu olan Gümeli İlk ve Ortaokulu, iç ve dış donanımıyla ilçe merkezindeki okullardan geri kalmıyor. 
Okul idarecileri,öğretmenleri, öğrencileri velileriyle bir bütün oluşturan Okul Müdürü Arslanoğlu, yapılan çalışmalar da onların da tam desteğini alıyor.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2018, 19:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER