Erdoğan’dan 1’inci yıl açıklaması…

Erdoğan’dan 1’inci yıl açıklaması…

Erdoğan’dan 1’inci yıl açıklaması…

İYİ Parti Alaplı İlçe Başkanı Emrullah Erdoğan partisinin kuruluşunun 1’inci yılı nedeniyle yaptığı açıklamada, 1 yılda önemli mesafe aldıklarını söyledi.
Emrullah Erdoğan açıklamasında şöyle dedi:
" Ekim 2017 yılında kurulan ve bu gün T.C Devletini yönetmeye talip olan İyi Partimizin 1.Kuruluş Yıldönümü münasebeti ile sizleri şahsım ve yönetim kurulum adına sevgi saygı ve hürmet-lerimle selamlarım.
Bir ihtiyaçdan doğan,kurulamaz denilen İyi Partimiz kuruldu,seçimlere giremez dediler seçimlere girdik,grup kuramaz dediler,TBMM sinde 40 Milletve-kilimizle İyi Parti Grubunu oluşturduk,başaramaz dediler başardık,çok şükürler olsun ki,milletten-vatandaştan,partililerimizden aldığımız güçle,seçimler sonrası 2.Olağanüstü kongremizi yaptık,Genel Başkanımız Meral AKŞENER hanımefendiyi tekrar genel başkan seçtik,güçlendik ve başarılı olmak,teşkilatlarımızda oluşan sorunları yok edebilmek için tüm İl ve İlçelerde teşkilatlarımızı yeniden oluşturarak başkanlık ve yönetimlerini revize edildi.
Daha sağlam bir yapıya sahip olarak 30 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde başarılı olabilmek için olağan üstü çaba harcamaktayız,ve en iyi adaylarımızla güçlü bir şekilde seçimlere hazırlanıyoruz.
1.Kuruluş yıldönümü etkinliği çercevesinde 25/10/2018 Perşembe günü saat 10:ooda Alaplı Atatürk Anıtına çelenk koyarak,yıldönümü etkinliğimizi başlatmış olacağız,aynı gün akşam saat 18:oo de Alaplı İyi Parti İlçe teşkilatımızda,Partililerimiz,davetlilerimiz ve siz basın mensuplarımızın katılacağı bir kokteyl tertipledik ve bu kokteyimize sizlerle birlikte,Alaplı halkımızı da davet ediyoruz..
İyi Parti Ülkemize,İlimize ve İlçemize hayırlı olsun,İyiliklerle dolu nice mutlu yarınlar dilerim.”

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2018, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER