Gaziler'den Tekin'e ziyaret...

Gaziler'den Tekin'e ziyaret...

Gaziler'den Tekin'e ziyaret...

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdöğen ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekine nezaket ziyaretinde bulundular.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Dernek Başkanı Demirdöğen ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Şehit ve gazilere milletimizin minnettar olduğunu ifade eden Başkan Nuri Tekin, Ülkemizin bugünlere gelmesinde hiç kuşkusuz en büyük pay şehit ve gazilerimize aittir. Millet olarak sizlere minnettarız. Bu vesileyle, tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allahtan rahmet, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum dedi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Mehmet Demirdöğen de, Belediye Başkanı Nuri Tekine, Dernek faaliyetlerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, Derneklerinin düzenlediği mevlit programı ve kuran tilavetine davet etti. Dernek Başkanı Demirdöğen, Başkan Tekine derneği simgeleyen çeşitli hediyeler takdim etti.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2018, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER