Hilal, maddi destek bekliyor

Hilal, maddi destek bekliyor

Hilal, maddi destek bekliyor

Alaplı Akademi Spor Kulübü sporcusu 2018 Çanakkale’de düzenlenen Muay Thai Türkiye Şampiyonasında 28 kilo minik kızlarda Türkiye ikincisi olan Hilal Demir Erarslan 22-26 Ağustos 2018 Tarihlerinde Ukrayna’nın Odesa kentinde yapılacak Uluslararası Karadeniz Muaythai Kupasında Alaplı ve ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. Ama maddi imkansızlıklar nedeniyle katılamayacak olmanın üzüntüsünü yaşıyor. 
Ablası gibi Uluslararası Karadeniz Muaythai Kupasında Alaplı ve ülkemizi temsil etmek isteyen Erarslan’ın Uluslar arası şampiyona katılması için gidiş-dönüş uçak bileti, 5 gün otel konaklama ihtiyaçlarının giderilmesi için Sponsorlara ihtiyacı var. 
Şampiyon Minik Sporcunun babası Tuncay Erarslan ” Alaplı Akademi Spor Kulübü sporcusu olan iki kızımda Türkiye ikincisi olarak 22-26 Ağustos 2018 Tarihlerinde Ukrayna’nın Odesa kentinde yapılacak Uluslararası Karadeniz Muaythai Kupasında ülkemizi ve Alaplı’mızı temsil etme hakkı kazanmıştır. Şu anda büyük kızımı şampiyonaya gönderebiliyorum. Küçük kızım da şampiyona katılmayı çok istiyor ama maddi imkansızlıklarımız buna el vermedi. Küçük kızımın şampiyona katılması için gidiş dönüş uçak bileti, 5 gün otel konaklama ve giderleri olarak federasyon hesabına 400 Avro yatırılması gerekmektedir. Bize destek olacak sponsor ve sporseverlere ihtiyacımız vardır. Yardımlarınızı bekliyoruz. Bedeli uluslararası müsabakada ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak için ter ve kan ile ödenecektir” dedi.
Öte yandan Baba Erarslan destek olmak isteyenlerin 05331312149 numaralı telefondan kendisine ulaşabileceklerini ifade etti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2018, 19:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER