iftardan sonra antrenman yapıyor.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde

iftardan sonra antrenman yapıyor.

ZONGULDAK - CEM SÜRMENELİ - Zonguldakın Alaplı ilçesinde ramazan ayı dolayısıyla gündüz çalışamayan pehlivanlar, 656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri için kendi imkanlarıyla kurdukları çadırda iftardan sonra antrenman yapıyor.

Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübünün yağlı güreşçileri, ramazan ayında oruç ve sıcak havadan ötürü iftardan sonra, güreş sahasında kurdukları çadırda idmana çıkıyor.

Sahur vaktine kadar jeneratör yardımıyla aydınlattıkları alanda hazırlıklarını sürdüren güreşçiler, 14-16 Temmuzda düzenlenecek 656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde başarıyı hedefliyor.

 

- Başkan Uğuz: Çalışmaları sürdürmek zorundayız

 

Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Uğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayında hava sıcaklığının yüksek olması nedeniyle sporcuların iftardan sonra antrenmana çıktığını söyledi.

Uğuz, geceleri serin olduğu için güreş sahasında kurdukları çadırda sahura kadar çalıştıklarını aktararak, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi antrenmanlarımıza ramazan ayı dolayısıyla saat 23.00te başlıyoruz. Çalışmaları, sahur saatine yakın bir zamana kadar devam ettiriyoruz. diye konuştu.

Bu yıl 50 sporcu ile katılacakları tarihi güreşlere en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Uğuz, Ramazan ayında da çalışmalarımızı sürdürmek zorundayız. İnşallah bu yıl Kırkpınarda madalya kazanmayı hedefliyoruz. ifadesini kullandı.

 

- Güreşçi Acar: Madalya hedefliyorum

 

Yağlı güreşçi Cevahir Acar da hazırlıklarla ilgili şunları söyledi:

Kendi imkanlarımızla kurduğumuz çadırda güreşlere hazırlanıyoruz. Ramazan ayı dolayısıyla gündüz antrenman yapamıyoruz. Bu yüzden iftardan sonra başlayarak sahur saatine kadar çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah Kırkpınarda madalya kazanmayı hedefliyorum.

 

 

 

 

 

 
Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2017, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER