İsmail Öztürk'e şok!

Ak Parti Alaplı 7.Olağan Kongresinde, Başkan Adaylarından İsmail Öztürk'ün listesi, usule aykırı olduğu gerekçesiyle Kongre Divan Başkanlığı tarafından kabul edilmedi. Kongreye Başkan Adayı Yaşar Karacan ile tek liste ile gidilmesine karar verildi.

İsmail Öztürk'e şok!

Ak Parti Alaplı 7. Olağan İlçe Kongresi'nde İsmail Öztürk'ün listesi kabul edilmedi.

Ak Parti Alaplı 7. Olağan İlçe Kongresi'nde gergin anlar yaşanıyor. Kongrede, Adaylardan Yaşar Karacan kürsüde konuşmasını yaparken, İsmail Öztürk'e konuşma hakkı verilmeyince salonda gergin anlar yaşandı. İsmail Öztürk'ün listesinde tüzüğün belirlediği isimden fazla isim yer almasından dolayı listesi kabul edilmedi. Bunun üzerine salonda bağrışmalar ve itiş kakışlar yaşandı.

Öztürk, seslendiği üyelere “AK Partiyi daha sevin, sıkı tutunun. Ama bu asalakları bu partiden temizleme zamanı geldi geçti” diyerek mesaj verdi.

Öztürk, “Alaplı’nın bu tapuları kırıp bu zihniyete kafa tutması lazım. AK Partiyi daha sevin, sıkı tutunun. Ama bu salakları bu partiden temizleme zamanı geldi geçti. Demokratik mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.” diyerek kongre salonundan ayrıldı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2020, 22:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER