Karadeniz ekibi, bu toplantıdaydı

Karadeniz Bölgesi’ndeki oda ve borsalar istişare toplantısı için TOBB’da buluştu

Karadeniz ekibi, bu toplantıdaydı

Karadeniz Bölgesi’ndeki oda ve borsalar istişare toplantısı için TOBB’da buluştu. TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarckılıoğlu’nun ev sahipliğindeki toplantıda oda, borsalar ve TOBB’un iş dünyası için yaptığı faaliyetler masaya yatırıldı.​Toplantıda ekonomide yaşanan gelişmeler, Türkiye’de ve bölgede iş dünyasının röntgenini çeken anket çalışmaları ve özellikle son 6 ayda iş dünyası adına hükümetten neler talep edildi ve hayata geçirildiğine dair ayrıntılı sunumlar yapıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, büyüme rakamlarının moral verdiğini belirten konuşmasında, yıl sonuna kadar büyümenin devam edeceğini umduklarını belirtti. Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlayan istihdam çalışmalarına da değinerek, TOBB üyelerinin 6 ayda 1 milyon 200 kişiye iş imkanı sağladığını dile getirdi.
İlçemizi temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Recep Ocak ve Odamız Genel Sekreteri Taner Arslan toplantıya katılarak TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile Alaplı ile ilgili çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundular...

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2017, 06:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER