Kaymakam, İlçe Başkanlarını topladı

Kaymakam, İlçe Başkanlarını topladı

Kaymakam, İlçe Başkanlarını topladı

Alaplı Kaymakamı Saim Eskioğlu İlçede faaliyet gösteren siyasi parti ilçe başkanları ile değerlendirme toplantısı yaptı.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen toplantının 15 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan etkinliklerle ilgili bilgilendirme amaçlı yapıldığı öğrenildi.

Toplantıya AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, MHP Alaplı İlçe Başkanı Serhat Sözer gibi isimlerde katıldı.

Konu ile ilgili bilgi veren AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa yarın gerçekleşecek olan 15 Temmuz etkinliklerine tüm halkı davet ederek, şunları söyledi:

“Geçen yıl büyük bir destan gerçekleştiren vatandaşlarımız 15 Temmuz’un ruhuna yakışır bir şekilde kahramanlığın senesi devriyesinde etkinlikler yapacağız.

Alaplı Merkez camiinde öğle namazı sonrasında hatip duası yapacağız ardından 1000 vatandaşımıza yemek ikramımız olacak. Gün boyu nöbetimiz Pazar gecesi saat: 24.00’a kadar sürecek.

Sivil toplum örgütlerimiz Alaplı meydanını pankartlarla ve baraklarla belediyenin de desteği ile donattılar. Tam bir coşku içinde 15 Temmuz’u kutlayacağız.” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2017, 07:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER