Köprüye Toptan'ın adını verdiler

Köprüye Toptan'ın adını verdiler

Köprüye Toptan'ın adını verdiler

Alaplı İlçesine bağlı Kılçak Köyünde bulunan Fatih Mahallesi’ndeki köprünün tabelası asıldı. 23. TBMM’si Başkanı Köksal Toptan yazılı tabelada Toptan’ın fotoğrafı da yer aldı.
Batı Karadeniz Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Kılçak Köyü Muhtarı Ahmet Uysal, Fatih Mahallesi Köprüsünün ismini bir süre önce Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz’ın da onayı ve köy heyetinin kararı ile, 23. TBMM Başkanı Köksal Toptan olmasına karar verdiklerini hatırlatarak, “Bu köprüyü yapmak için Muhtar olduğumuz günden bu yana mücadele veriyorduk. Her türlü girişimde bulunduk. Sonuna o dönem Meclis Başkanımız olan Köksal Toptan’ın gayretleri ile köprümüzü mahalle halkımızın hizmetine sunduk. Burası verilen bir mücadelenin karşılığıydı. ilçemize sayısız kalıcı eserler bırakan Toptan’a ahde vefa örneği olması açısından heyetimiz ile toplanarak, köprüye Toptan ismini verdik ve Kaymakamımıza bu kararımızı onaylattık.

Bugün itibariyle köprünün gövdesine tabelamızı astık. Diğer yandan Kılçak Köyünde bulunan Okulumuzda Sayın Meclis Başkanımız Toptan‘ın katkıları çoktur. Sayesinde bu okuldan birçok değerli isim mezun oldu.

Türkiye’yi dünyaya tanıtan önemli isimler yer aldı. Bu köprünün yapımında katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Tekrar Alaplı’mıza hayırlı olsun. Nice hizmetlerde buluşmak dileği” İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2019, 02:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER