Minik Öğrenciler kendi sebze ve meyvelerini yetiştirecekler..

MİNİK ÖĞRENCİLER KENDİ SEBZE VE MEYVELERİNİ YETİŞTİRECEKLER..

Minik Öğrenciler kendi sebze ve meyvelerini yetiştirecekler..

Alaplı İlçesi Gümeli Beldesi Ortaokulu öğrencileri,okul bahçesinde “Sebze ve meyve yetiştiriciliği tasarım beceri atölyesi” oluşturmak için çalışma başlattı.

Gümeli Ortaokulu Müdürü Soner Arslanoğlu ve ortaokul öğrencileri, okul bahçesinde Sebze ve meyve yetiştirmek için çalışma başlattı. Toprak taşıyan minik öğrenciler toprağı işleyerek işe başladı. 
Okul Müdürü Soner Arslanoğlu, Okulumuz bünyesinde Tasım Beceri Atölyesi oluşturduklarını söyledi. 
Okul bahçesinde oluşturduğumuz bahçede öğrencilerimiz kendi sebze ve meyvelerini yetiştireceğini ifade eden Arslanoğlu, “Okulumuz Tasarım Beceri Atölyelerine bir yenisini daha ekleyerek öğrencilerimizin yetenek ve ilgilerinin tam olarak yansıtmasını hedefliyoruz. Sebze ve meyve yetiştiriciliği tasarım beceri atölyesi ile peyzaj atölyesi şimdiden öğrencilerimizin severek yapmaya başladığı atölyelerimizde öğrencilerimiz keyifli anlar yaşıyorlar. Öğrencilerimiz öncelikle okul bahçesinde oluşturduğumuz alana toprak taşıyarak başladılar. Ardından bahçeyi kazarak dikime hazır hale getirdiler. Birkaç gün içinde sebze ve meyveleri dikmeye başlayacağız. Öğrencilerimiz oluşturdukları bahçesinde kendi sebze ve meyvelerini yetiştirecekler.” -

Gündem

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2019, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER