Nuri Tekin'e sevgi seli

Nuri Tekin'e sevgi seli

Nuri Tekin'e sevgi seli

Yaptığı başarılı çalışmalarla Alaplı halkının gönlünde taht kuran Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi destek çığ gibi artmaya devam ediyor.
Bu akşam Alaplı Aile Sahil Park’ta toplanan yüzlerce genç 31 Mart Yerel Seçimlerinde Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e tam destek vereceklerini ifade ettiler. 
Akşam Alaplı Aile Sahil Park’ta bir araya gelen gençler Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in Aile Sahil Parka gelmesi ile birlikte ‘En büyük başkan bizim başkan’ sloganları ile adeta Alaplı sahilini inlettiler. 
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in 5 yıldır yapmış olduğu çalışmaları göz önünde bulundurarak 31 Mart yerel seçimlerinde Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e tam destek vereceklerini ifade ettiler. Alaplı gençliğinin yıllarca gidecek bir sahili bile olmadığı için Ereğli ve Akçakoca gibi İlçelere gitmek zorunda kaldığını, Alaplı’nın karanlık sokaklarında yaşamak zorunda kaldıklarını ifade eden Gençler; ‘ Alaplımız Belediye Başkanımız Nuri Tekin ile kabuğunu kırdı. Nuri Başkanla hizmeti gördü, Nuri Başkanla yaşanabilir bir ilçe seviyesine geldi. Başkanımızın bu çalışmalarını görmezden gelemezdik. Nuri Başkanın önümüzdeki dönemde de Alaplı’ya büyük hizmetler yapacağına inanıyoruz. Bu yüzden 31 Mart yerel seçimlerinde Alaplı için, Alaplı’nın geleceği için 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanımız Nuri Tekin’i destekleyeceğiz’ dediler.
 

GENÇLERİMİZ İÇİN DAHA GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Gençlerin kendisine göstermiş oldukları ilgi ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı halkının menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 
Alaplı’da gençlerin yararlanabilecekleri daha fazla sosyal donatı alanları ve aktivite alanları oluşturmaya devam edeceklerini ifade eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; ‘ Alaplı’da son 5 yılda çok güzel çalışmalara imza attık. İnşallah önümüzdeki dönemde daha güzel çalışmalara imza atacağız’ dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2019, 23:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER