Nuri Tekin, vatandaşları dinledi

Nuri Tekin, vatandaşları dinledi

Nuri Tekin, vatandaşları dinledi

Alaplı'da hafta sonu güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar sahile akın etti. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Sahil Aile Park'ta vatandaşlarla sohbet etti. 
Alaplı Aile Sahil Park'ın Alaplı'ya yapılmış en büyük hizmetlerden biri olduğunu ifade eden vatandaşlar Belediye Başkanı Nuri Tekin'e teşekkür ettiler.
Alaplı Aile Sahil Park'ta vatandaşlarla bir araya gelen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Aile Sahip Park'ta önümüzdeki dönemde daha güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Alaplı halkının artık Ereğli ve Akçakoca gibi diğer ilçelere gitmek zorunda olmadıklarını ifade eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Aile Sahil Park'ta önümüzdeki dönem daha güzel çalışmalara imza atacaklarını ifade ederek Karşıyaka Dolgu alanınında da yapacakları çalışmalar ile Alaplı'nın iki yakasını birleştireceklerini söyledi.
VATANDAŞLAR BAŞKAN TEKİN'E TEŞEKKÜR ETTİLER
Alaplı Aile Sahil Park'ta vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Alaplı Sahil Park'ın yapımından dolayı Belediye Başkanı Nuri Tekin'e teşekkür eden vatandaşlar, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin'e tam destek verdiklerini söylediler. Önceden Akçakoca ve Ereğli gibi ilçelere gitmek zorunda olduklarını, Alaplı'nın karanlık sokaklarında yürümekte zorlandıklarını ifade eden vatandaşlar; 'Allah, Belediye Başkanımız Nuri Tekin'den razı olsun. 5 yılda Alaplı'da çok büyük çalışmalar yaptı. Bizlerin yarasına merhem oldu' dediler.
BAZI BAŞKAN ADAYLARININ DÜNYADAN HABERİ YOK
Bazı Belediye Başkan adaylarının 'Alaplı sahiline kimse gitmiyor' şeklinde ki açıklamalarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; 'Maalesef bazı Belediye Başkan adaylarının dünyadan haberleri yok. Yaşadıkları şehrin sahiline bir kere bile gelmedikleri için vatandaşların da buraya gelmediklerini sanıyorlar. Kişi kendinden bilirmiş işi diye bir laf vardır. Bu da ona benziyor. Bugün Ocak ayının 20'si. Ve Alaplı sahili tıklım tıklım. İnşallah önümüzdeki dönemde burada ve Alaplı'da daha güzel çalışmalara imza atacağız' dedi

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2019, 01:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER