OLAYIN BOYUTLARI NETLEŞTİ...

OLAYIN BOYUTLARI NETLEŞTİ...

OLAYIN BOYUTLARI NETLEŞTİ...

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinde, pompalı tüfekle bir kişiyi yaralayan şahıs, tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, gece yarısı saatlerinden aralarında önceden kavga olduğu iddiasıyla terminaldeki tuvaletten çıkışında HalitT’yi (32) pompalı tüfekle ayağından yaralayan Rıdvan K, (26)emniyetteki ifadesinin ardından bugün Adliye’ye çıkarıldı.
Savcılığın mahkemeye sevk ettiği şahıs, tutuklanarak Cezaevine gönderildi.

OLAYIN BOYUTLARI NETLEŞTİ

Günün ilk saatlerinde yaşanan olayın boyutları da netleşti. Geçen hafta başlayan olayda iddiaya göre Fatih K. isimli şahsın bir iş yerinde karşılaştığı Rıdvan K’nın kendi kız arkadaşına mesaj attığı ile ilgili konuşmaya başladı. Rıdvan K., kız arkadaşına mesaj atmaması için kendisini uyaran Fatih K’ya kafa atarak yere düşürdü. Fatih K’yı yerde tekmelemeye çalışan Rıdvan K.’yı çevredeki vatandaşlar ve Fatih K’nın arkadaşı Halil T. ayırmaya çalıştı. Olay karakolda biterken, Halil T’nin karakolda ifade verdiği öğrenildi. Rıdvan K’nın Halil T’yi vurma sebebinin ise bu kavgadan dolayı olduğu iddia edildi.

İLK KAVGA DA KAMERALARDA

Diğer yandan Fatih K. ile Rıdvan K. arasında yaşanan kavga işyerine ait güvenlik kameraları tarafından saniye saniey görüntülendi. Görüntülerde Fatih K. Hesap ödemek için geldiği kafede Rıdvan K. ile konuştuğu Rıdvan K’nın ise konuşmanın hemen sonunda Fatih K’ya kafa attığı ve yere düştükten sonra tekmelemeye çalıştığı görülüyor. Halil T. ve diğer vatandaşların araya girmesi ile tarafların ayrıldığı görülüyor.

-OLAY-

Yaşanan bu kavga nedeniyle sabahın erken saatlerinde aldığı bilgi doğrultusunda ilçe terminaline gelen Rıdvan K., tuvaletten çıktığı sırada pompali tüfekle ateş ettiği Halit T’yi bacağından yaralamış, ağır yaralı olarak Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı şahıs Zonguldak’taki Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti.
Halil T. nin hayati tehlikeyi atlattığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2019, 01:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER