ŞAMPİYON ÖĞRENCİYE ALAPLI KENT KONSEYİNDN BİSİKLET JESTİ

ŞAMPİYON ÖĞRENCİYE ALAPLI KENT KONSEYİNDN BİSİKLET JESTİ

Alaplı Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 106. Yıldönümü sebebiyle ülke genelinde düzenlenen kompozisyon yarışmasında büyük başarı elde eden ve Türkiye Birincisi olan Alaplı Kasımlı Ortaokulu 7/A sınıfı öğrencisi Medine Gül Çelikgöz’ü okulunda ziyaret ederek, öğrenciye bisiklet hediye etti.  

  Gerçekleşen ziyarette Alaplı Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulvahap Demirel, Kasımlı Ortaokulu Müdürü Bahattin Duman, okul idareciler, öğrenciler ve Alaplı Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ve basın mensupları hazır bulundu. Alaplı Milli Eğitim Müdürü  Cevat Çevik’de öğrencinin başarısına bu hediyenin moral olduğuna işaret ederek, “Kent Konseyine teşekkür ediyoruz. Alaplı’da eğitimin daha da güzel noktalara gelmesi için çalışıyoruz. Kasımlı Okulumuz sürekli başarıları ile gündeme gelen bir okul. Başarıların devamını diliyorum

  DUMAN, “BAŞARIMIZ TAÇLANDI”

  Alaplı Kasımlı Ortaokulu Bahattin Duman, Öğrencilerine bu hediyeyi layık gören Kent Konseyine teşekkür ederek, “Okulumuzda başarıyı attırma adına gece gündüz çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Bunun meyvelerini de almak bizleri mutlu ediyor. Öğrencilerimiz mutlu bizde mutluyuz” dedi.

 ÖREN,” BU BAŞARI ALAPLI’NIN BAŞARISI”

  Alaplı Kent Konseyi Başkanı Yasin Ören,  Alaplı’da eğitimin çıtasının her geçen gün yükseldiğini belirterek, “Yürütme Kurulu Üyelerimiz ile birlikte bugün buraya geldik. Bu başarı Alaplı’nın başarısı. Şehir artık bir ivme kazanıyor ve bu çocuklara değer vermeye devam etmeliyiz. Başarıyı paylaşmak güzel, Alaplı’mız son 5 yıldır LGS’de Zonguldak birincisi başarıların artarak devam etmesini diliyoruz. Kasımlı’da iki şampiyonumuz çıktı, ilk çıkan şampiyonumuza tablet hediye etmiştik. Son Şampiyon olan öğrencimize bisiklet ile jestimizi yapmak istedik. Hayırlı olsun, güle güle kullansın, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2021, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER