SANLI GÜVEN TAZELEDİ!..

SANLI GÜVEN TAZELEDİ!..

SANLI GÜVEN TAZELEDİ!..

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alaplı Şubesi 12. Olağan Kongresi bugün gerçekleştirildi.
Alaplı Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen Kongrede mevcut Başkan Saliha Sanlı yeniden Atatürkçü Düşünce Derneği Alaplı Şube Başkanlığına seçildi.
Alaplı Kültür Merkezinde yapılan kongrenin açılış konuşmasını yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Alaplı Şube Başkanı Saliha Sanlı, 'Atatürk'ün göstermiş olduğu yolda aynı duruş ve kararlılıkla yürümeye devam edeceklerini ifade ederek; 'Bugün Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün görüş ve fikirlerine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bizler bu yolda aynı inanç ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz' dedi.
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin' de yaptığı konuşmada 'Atatürkçü Düşünce Derneği, Sivil Toplum Kuruluşlarının en başında gelen bir Dernektir diyerek; ' Yeni seçilecek olan yönetim kurulundaki arkadaşlara başarılar diliyorum. Ayrıca eski yönetime de yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yeni yönetime de tekrar başarılar diliyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini taşıyan çok önemli bir dernek olan Atatürkçü Düşünce Derneği sivil toplum örgütlerinin en başında olan bir dernek olduğunu düşünüyorum' dedi.
Tek liste halinde gidilen kongrede başkanlığa Saliha Sanlı yeniden seçildi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2018, 18:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER