ŞEHİT BABASINI HASTANELİK ETTİ

ŞEHİT BABASINI HASTANELİK ETTİ

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi Gümeli Beldesi'nde imamlık yapan Ahmet Akkaya, aracına çarpan şehit babası Kamil Demirci'yi (61) eşi ve kızının gözü önünde yumrukladı. Burnu kırılan ve gözlük nedeniyle gözleri zarar gören şehit babası, tedavisinin ardından polis merkezinde imam Akkaya'dan şikayetçi oldu.

30 Aralık günü Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğününün önünde gerçekleşen olayda, İmam Akkaya park halindeki aracına binip geri geldiği sırada, mesai bitiminde kurumda çalışan kızı Arzu Demirci’yi almaya gelen şehit babası Kamil Demirci’nin aracına çarptı.

ŞEHİT BABASININ BURNUNU KIRDI

Babasının aracına bineceği sırada meydana gelen kazadan sonra Arzu Demirci, aracın ön tarafına giderken imam Ahmet Akkaya’da otomobilinden indi. Hasar gören arabayı inceleyen imam, daha sonra kendi otomobiline binerek geri gitmeye devam etti. Bu sırada meydana gelen tartışma sırasında imam Akkaya, Demirci'ye yumruk atarak burnunu kırdı. Demirci tedavisinin ardından polis merkezine giderek imamdan şikayetçi olurken kızı da CİMER’e şikayette bulundu.

Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde 2007 yılında terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda şehit düşen Jandarma Komando Er Ayhan Demirci’nin ablası Arzu Demirci, babasının darp edilmesi üzerine imamdan şikayetçi olduklarını belirterek, “Saat 16.30 sıralarında iş çıkışı annem ve babamda beni almaya işyerine geldi. Babam aracıyla kurumun otoparkında bekliyordu. Araca bineceğim sırada Ahmet Akkaya’nın kullandığı aracı park ettiği yerden geri geri gelmeye başladı.

Babam kornaya bastı ancak şahıs durmayarak bizim aracımızın ön tarafına çarptı. Babam ve annem araçtan inmediler hemen. Ben aracın ön tarafına bakmaya gittim ve hasar olduğunu gördüm. Bu esnada Ahmet Akkaya, el kol hareketleri yaparak ukala bir şekilde ‘Ne var yani vurduysam ne olmuş’ diyerek yanıma geldi. Ben, araca zarar verdin görmüyor musun dedim. Şahısta ‘adamın canını sıkmayın’ diyerek, tutanak tutulmadan ve hasar tespit yapılmadan olay yerinden kaçmaya çalıştı.

Bu sırada babam şahsa ‘korna çalıyorum aynalardan bakmıyor musun?’ diye söyleyince şahıs babama hitaben tekrar ‘Adamın canını sıkmayın, aracınızı da senide mahvederim’ şeklinde konuşmaya başlayınca tartışma çıktı. Bu sırada şahıs babama yumruk attı. Babamın gözlüğü kırıldı. Göz çevresinden yara aldı ve burnu da kırıldı” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2021, 17:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tarafsiz
Tarafsiz - 3 yıl Önce

Kim suclu tarafsiz bir sekilde dile getiriyorum 2 tarafta 8/4 suclu ancak duran araca vurmak suc

Ayıp
Ayıp - 3 yıl Önce

Neresinden tutsan elinde kalır yaşlı, eşinin çocuğunun yanında adama el kaldırılması, bir de bunu yapanın kendini sorgulaması lazım yaptığı görevi taşıyabilecek kapasitede olup olmadığını. Bazı önemli konuların özeti bu şahıs yazık.

Meral Tamgul bana eregli haber gelmiyor rica etsem
Meral Tamgul bana eregli haber gelmiyor rica etsem - 3 yıl Önce

0531261 8428

SIRADAKİ HABER